Το μάλλινο ζιβάγκο είναι και θα είναι το πιο κομψό, χειμωνιάτικο ρούχο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το μάλλινο ζιβάγκο είναι και θα είναι το πιο κομψό, χειμωνιάτικο ρούχο

Και η Caroline Daur, η fashion influencer των 2.600.000 followers, μάς δείχνει πώς να το φορέσουμε.

Cozy, σοφιστικέ, αγαπημένο κομμάτι των κοριτσιών που αγαπούν τα σπορ, των γυναικών που επενδύουν σε διαχρονικά looks αλλά και στους λάτρεις του μινιμαλισμού και της απλότητας, το μάλλινο ζιβάγκο στην oversized εκδοχή του, δεν πρέπει (και δεν λείπει) ποτέ από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Η fashion influencer, Caroline Daur, τον φετινό χειμώνα το θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι των casual εμφανίσεών της, εντός και εκτός σπιτιού. Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα καλύτερα outfits της με πρωταγωνιστή το πλεκτό αυτό fashion item, μαζί με tips για το πώς να το φορέσεις και εσύ αφού λογικά υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου.

Αυτόν τον χειμώνα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να αξιοποιηθεί παραπάνω. Συνδύασέ το με κλασικό, skinny jean και καρό μάλλινο παλτό, με παντελόνι φόρμας, με δερμάτινα leggings αλλά και με αέρινα slip dresses, πάνω από τα οποία μπορείς να το βάλεις κάνοντας layering.

Mην διστάσεις, επίσης, -θα δεις πόσο πετυχημένα το κάνει και η Caroline παρακάτω- να φορέσεις και chunky αλυσίδα από πάνω του ή διακριτικά σκουλαρίκια για πιο chic εμφανίσεις. Φόρεσε το δικό σου μαύρο, μπεζ ή λευκό μάλλινο ζιβάγκο την επόμενη φορά που θα ξυπνήσεις το πρωί και δεν θα θες να βάλεις πάλι φούτερ μέσα στο σπίτι και θα δεις πως η εικόνα σου στον καθρέπτη θα σε δικαιώσει απόλυτα.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα που θα θέλαμε τώρα να δούμε κάτω από το δέντρο μας