8 νέοι τρόποι να φορέσεις το παλιό σου, λευκό πουκάμισο στην καραντίνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
8 νέοι τρόποι να φορέσεις το παλιό σου, λευκό πουκάμισο στην καραντίνα

Ένα εύχρηστο και κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, φέτος αναβαθμίζεται.

Αν σε ρωτήσει κάποιος «ποιο είναι το πιο συνηθισμένο –αλλά αγαπημένο- κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου» αυθόρμητα θα απαντήσεις το «λευκό πουκάμισο». Το ξέρεις και το ξέρουμε. Το έχεις φορέσει μέσα από ταγιέρ για να πας στο γραφείο -αν πας ακόμη και δεν εργάζεσαι σε καθεστώς τηλεργασίας-, με μαύρη παντελόνα όταν «βαριέσαι» να σκεφτείς ένα κομψό, all day outfit, με skinny jean και πέδιλα για να συναντήσεις τον καλό σου, ακόμα και μέσα από πλεκτή καζάκα, αν θες να κάνεις σοφιστικέ winter layering.

Το άσπρο πουκάμισο σε ακολουθεί και σε συντροφεύει σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή σου και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν παύεις ποτέ να αναζητάς νέους τρόπους για να το φορέσεις και να του δώσεις ένα fashionable twist. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα οκτώ δικά μας στυλιστικά tips γι’ αυτό τον τον χειμώνα, αλλά και την άνοιξη που βρίσκεται μπροστά μας, και αν τα εφαρμόσεις θα δεις και εσύ, όπως είδαμε και εσύ, αυτό το κλασικό ρούχο-συνώνυμο των ανδρόγυνων εμφανίσεων, με άλλο μάτι!

Η πανδημία μας έχει κάνει να αναθεωρήσουμε το πόσο πολύτιμα είναι τελικά τα basic κομμάτια στην ντουλάπα μας, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα εφήμερα trends και να επενδύσουμε σε ρούχα κλασικά που μπορούμε να φοράμε με την ίδια ευκολία εντός και εκτός σπιτιού. Το λευκό πουκάμισο ανήκει σίγουρα σε αυτά και φέτος έχει την τιμητική του!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 mini φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να φοράς και την άνοιξη