Τα παντελόνια με animal prints είναι και πάλι στη μόδα (και πολύ χαιρόμαστε!)

Sabine Camhi
Τα παντελόνια με animal prints είναι και πάλι στη μόδα (και πολύ χαιρόμαστε!)

Φόρεσε ένα αντίστοιχο και όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σου!

Το animal print θεωρείται πλέον ένα κλασικό,πλέον, μοτίβο. Είναι ένα trend που δεν πεθαίνει ποτέ, απλώς αυξάνεται ή μειώνεται σε δημοτικότητα κάθε σεζόν. Και το Instagram είναι αυτό που μας έκανε να καταλάβουμε πως αυτά τα patterns έχουν κάνει το δυναμικό comeback που όλες περιμέναμε.

Τα παντελόνια με animal prints, λοιπόν, επανήλθαν πρόσφατα στη μόδα. Τα “It” girls βγαίνουν έξω (ή μένουν μέσα) φορώντας τα, με τα πολύχρωμα prints που θυμίζουν το δέρμα των τσιτάχ, με zebra prints, ακόμα και με το μοτίβο της αγελάδας να κάνει συχνές εμφανίσεις στο Instagram feed μας.

Αν και δημοφιλές, αυτό το τολμηρό trend δεν είναι και το πιο εύκολο να το συνδυάσεις. Υπάρχει πάντα ο φόβος πως θα το κάνεις λάθος και πως θα φαίνεται «φτηνό» και κιτς. Όταν συνδυαστεί όμως σωστά, το παντελόνι με animal prints θα κάνει οποιοδήποτε σύνολο extra chic.

Tα social girls που εμπιστεύεσαι το στυλ τους, θα σε εκπαιδεύσουν καλύτερα πάνω στο θέμα. Μας αρέσει ιδιαίτερα η προσπάθεια της Kendall Jenner, η οποία συνδύασε δύο αντικρουόμενα prints (animal και φλοράλ) και με κάποιο τρόπο έκανε το σύνολό της να δείχνει πολύ κομψό.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και πάρε υπέροχες ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Δες επίσης: Oι Ιnfluencers έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στη ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης