Αυτό είναι το κομμάτι που δεν έχουν σταματήσει να φορούν φέτος οι celebrities

Sabine Camhi
Αυτό είναι το κομμάτι που δεν έχουν σταματήσει να φορούν φέτος οι celebrities

Το απόλυτο trend για hot εμφανίσεις!

Δεν γίνονται αμέσως όλα τα trends της μόδας viral, με ανθρώπους να βιάζονται να ψωνίσουν συγκεκριμένα κομμάτια ή να δοκιμάσουν ένα styling trick. Συχνά, χρειάζονται μήνες με διάφορες εμφανίσεις (στην πασαρέλα ή από celebrities και influencers) πριν συνειδητοποιήσουμε πως κάτι είναι on trend.

Τα pully tops είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Το 2019, εντοπίσαμε την Bella Hadid να φοράει cropped ζακέτες και μπλούζες στυλ της δεκαετίας του '90 που «τράβαγαν» ακριβώς εκεί που ήταν το κουμπί. Στην αρχή, νομίζαμε πως ήταν ένα απλό throwback ή μια απόπειρα να γίνει πάλι hot αυτή η τάση με τις τρύπες. Αλλά σύντομα, αρχίζαμε και βλέπαμε αυτές τις μπλούζες όλο και πιο συχνά, σε διάφορες μορφές και ήταν αδύνατο να το αγνοήσουμε. Όταν το φόρεσε όμως η Kim Kardashian στις διακοπές της, τα πράγματα επισημοποιήθηκαν. Αυτές οι μπλούζες ήταν officially στη μόδα.

Αυτές οι μπλούζες είναι πολύ σέξι και ταιριάζουν σε όλες, ανεξάρτητα με το σωματότυπό τους. Ακόμα καλύτερα; Μπορείς εύκολα να τις φτιάξεις μόνη σου με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Δεδομένου πως είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το υιοθετήσει το trend και ο υπόλοιπος κόσμος (θυμήσου την αναβίωση των πιο άνετων παπουτσιών, των UGG και της πλισέ φούστας), δες παρακάτω τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να τις φορέσεις για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Δες επίσης: Aυτό είναι το πιο απροσδόκητο trend μίας σεζόν με έμβλημά της την εσωστρέφεια