Τα Dr. Martens με κάλτσες είναι ο συνδυασμός που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας

Sabine Camhi
Τα Dr. Martens με κάλτσες είναι ο συνδυασμός που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας

Ένα ασήμαντο μέχρι τώρα αξεσουάρ αποκτά τεράστια στυλιστική δύναμη!

Είναι απλά μια ακόμη μέρα που βλέπουμε trends της δεκαετίας του '90 να ξεχωρίζουν. Η τελευταία τάση, μάλιστα, τυχαίνει να είναι πολύ εύκολη για να την υιοθετήσεις. Το sock trend άρχισε να διαδίδεται πολύ πρόσφατα από τα κορίτσια της μόδας. Αυτό σημαίνει πως αυτό το μέχρι τώρα ασήμαντο αξεσουάρ, οι κάλτσες, γίνεται must κομμάτι της σεζόν και δίνει ένα ξεχωριστό twist σε κάθε σύνολο.

Γι’ αυτό, βγάλε από την γκαρνταρόμπα σου τα Dr. Martens brogues σου και συνδύασέ τα με καλτσάκια (που πρέπει να αναδεικνύονται!). Έπειτα, ολοκλήρωσε το σύνολό σου με αξεσουάρ που εκφράζουν το προσωπικό σου στυλ.

Είτε πρόκειται για τζιν, είτε για μια πλισέ φούστα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να πειραματιστείς με αυτόν τον συνδυασμό. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται πάντα να φοράς τα Docs σου με straight-leg, τζιν παντελόνια. Απέφυγε όμως τα πολύ μακριά παντελόνια και τα μακριά φορέματα/φούστες, επειδή το θέμα είναι να φαίνονται οι κάλτσες που φοράς. Επίσης, δώσε μεγάλη σημασία στο print της κάλτσας, ώστε να ταιριάζει με κάποιο κομμάτι του οutfit, ειδικά με τα αξεσουάρ. Θα ήταν όμως καλύτερο να διαφέρουν χρωματικά από το παπούτσι για να υπάρχει αντίθεση.

Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram θα δεις την Hailey Bieber και την Emma Chamberlain να συνδυάζουν brogues και λευκά καλτσάκια, ένας συνδυασμός που παραμένει κομψός εδώ και δεκαετίες.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στην παρακάτω gallery για να πάρεις έμπνευση για να αντιγράψεις και εσύ αυτό το look στο σπίτι.

Δες επίσης: Πέντε στυλάτα outfits για να φορέσεις ό,τι και αν κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου