Πέντε ουδέτερα color trends που πρέπει να δοκιμάσεις αν σου αρέσει το minimal στυλ

Sabine Camhi
Πέντε ουδέτερα color trends που πρέπει να δοκιμάσεις αν σου αρέσει το minimal στυλ

Less is more!

Το χρώμα είναι σωτηρία για μερικούς, αλλά τρομακτικό, ακόμη και ανυπόφορο για άλλους. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως τα χρώματα μας τονίζουν και μας ανεβάζουν την διάθεση. Μπορείς να βάλεις χρώμα στην ζωή σου με πολλούς τρόπους, όπως μέσω των ρούχων και των αξεσουάρ σου. Κάποιοι άνθρωποι όμως, οι φανατικοί υποστηρικτές του Μινιμαλισμού για παράδειγμα, προτιμάνε τα ουδέτερα.

Όσον αφορά τη μινιμαλιστική μόδα, τα ουδέτερα, τα μαύρα και τα λευκά είναι τα go-to χρώματα και αυτά συνώνυμα της κομψότητας. Είναι ένας κενός καμβάς, και όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια όμως, το trend του μινιμαλισμού έχει εξελιχθεί, με το χρώμα να παίρνει σημαντικότερο μέρος. Αν θες να βάλεις έστω και λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου, λάβε υπόψιν σου τα σχεδόν ουδέτερα color trends που μπορούν να «ντύσουν» τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Τα χρώματα που ταιριάζουν με τα ουδέτερα προέρχονται από γήινες αποχρώσεις αλλά παραμένουν πιο τολμηρά από το καφέ, το καμηλό, το μπλε και το ανθρακί. Συνήθως αυτά είναι που γεμίζουν την γκαρνταρόμπα ενός μινιμαλιστή. Σκέψου το σκουριασμένο κόκκινο, το κεραμιδί, το λαδί και το «σκονισμένο» μοβ. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν ενδιαφέρον και μια πινελιά χρώματος σε ένα outfit. Ωστόσο, εάν αυτές οι αποχρώσεις σου φαίνονται υπερβολικές στα ρούχα, δοκίμασε τα μέσω μιας τσάντας ή ενός παπουτσιού.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για τις πέντε δημοφιλείς αποχρώσεις για αυτήν τη σεζόν και κάποιες στυλιστικές συμβουλές.

Δες επίσης: Fluffy sneakers: Η νέα, εκκεντρική τάση στα αθλητικά παπούτσια