Πώς θα πετύχεις το σωστό νούμερο όταν παραγγέλνεις ρούχα online

Πώς θα πετύχεις το σωστό νούμερο όταν παραγγέλνεις ρούχα online

Επειδή τα καταστήματα είναι -και θα παραμείνουν για το άμεσο μέλλον- κλειστά, επενδύουμε στο digital.

Με την κατάσταση που βιώνουμε από πέρσι λόγω της επέλασης του κορονοϊού, όλη μας η ζωή έχει αλλάξει. Μετρώντας έναν χρόνο με καραντίνες, μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις και όλα τα συναφή, έχουμε μπει πια σε μία διαδικασία κατά την οποία αυτή η κινηματογραφική πραγματικότητα μάς φαίνεται νορμάλ.

Οι έξοδοί μας κινούνται μετέωρα κάπου ανάμεσα στον προαυλισμό και στις βόλτες που μας πήγαιναν όταν ήμασταν μικρές οι γονείς μας. Αναγκαστικό και επιβαλλόμενο, αλλά δεν μπορείς να το παραβλέψεις.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή μας, όσο διαρκεί η πανδημία, ακολουθεί πολύ συγκεκριμένους όρους σε κάθε επίπεδο. Θυμάσαι, για παράδειγμα, όταν ήθελες να βγεις για ψώνια; Το μόνο που είχες να κάνεις είναι να επιλέξεις το κατάστημα, να προβάρεις τα ρούχα που σε ενδιαφέρουν και, μετά, να πληρώσεις στο ταμείο.

Επειδή προφανώς δε γίνεται κάτι διαφορετικό, όλοι έχουμε στραφεί στις online αγορές. Αυτό είναι κάτι που φέρνει θετικά μαζί του, όπως το γεγονός ότι πια έχουμε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία συγκριτικά με αυτή ενός καταστήματος, όμως, έχει και το πιο σύνηθες πρόβλημα όλων, ότι δεν μπορείς να προβάρεις τα ρούχα.

Ο τρόπος των αγορών μας δε φαίνεται να αλλάζει σύντομα, οπότε εμείς βρήκαμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετυχαίνεις το σωστό νούμερο στις online παραγγελίες σου. Θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Η Olivia Wilde φόρεσε τα πιο κομψά και οικονομικά sneakers αυτής της σεζόν