Τα slip dresses θα πρωταγωνιστήσουν στις γκαρνταρόμπες μας μόλις βγούμε από την καραντίνα

Sabine Camhi
Τα slip dresses θα πρωταγωνιστήσουν στις γκαρνταρόμπες μας μόλις βγούμε από την καραντίνα

Η πιο minimal τάση της σεζόν!

Η παρουσία της δεκαετίας του '90 στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς είναι αναμφισβήτητη, αλλά μια τάση αυτής της δεκαετίας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στα “It” girls, δεν είναι άλλη από το slip dress.

Θυμάσαι το slip dress με βούλες από το economy brand, Zara, που φορούσαν κυριολεκτικά όλες πέρυσι; Το παραδεχόμαστε, δεν περιμέναμε πως αυτή η τάση θα διαρκούσε τόσο πολύ. Κρίνοντας από τις πασαρέλες ωστόσο, είναι προφανές ότι ή τάση έχει ριζώσει για τα καλά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της Gigi Hadid στο show του οίκου Jacquemus φορώντας ένα slip dress;


https://www.instagram.com/p/xSKZsglhCd

Αφού περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου φορώντας τις πιτζάμες μας, οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε σιγά σιγά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Αυτό το στυλ φορέματος (αγαπημένο της Kate Moss), είναι εξαιρετικά γοητευτικό και βοηθά επίσης στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των loungewear και των ready-to-wear ρούχων. Το καλύτερο; Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και μπορεί να φορεθεί σε μια πληθώρα περιστάσεων. Από ατελείωτο binge-watching στο σπίτι με την κολλητή σου έως και μια βραδινή έξοδο (όταν θα κάνεις και πάλι κάτι αντίστοιχο), μπορείς να βασιστείς στο slip dress για να σε καλύψει.

Εάν έχεις ψάξει και εσύ στο Google «πώς να φορέσω ένα slip dress», αυτό το άρθρο είναι για εσένα! Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις πώς να φορέσεις αυτό το διάσημο φόρεμα όχι με έναν, αλλά με έξι διαφορετικούς τρόπους.

Δες επίσης: Oκτώ σύνολα που αποδεικνύουν πως τα bucket hats ταιριάζουν με τα πάντα