Dress-Over-Pants: Η διάσημη τάση της δεκαετίας των 00s έχει επιστρέψει για τα καλά

Sabine Camhi
Dress-Over-Pants: Η διάσημη τάση της δεκαετίας των 00s έχει επιστρέψει για τα καλά

Εμπνεύσου και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό στυλ!

Για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύαμε ότι η βιομηχανία της μόδας στο σύνολό της είχε συμφωνήσει να μην επαναφέρει κάποιες τάσεις της δεκαετίας των 2000s. Όμως, καθώς συνεχίζουμε να συζητάμε ποια τζιν είναι cool και να υιοθετούμε διστακτικά τα trends των πολύχρωμων κολάν και των popcorn shirts, μια άλλη τάση επέστρεψε σχεδόν απαρατήρητη: φόρεμα πάνω από παντελόνι.

Αφού είδαμε μια σειρά από μακριά, loose φορέματα και παντελόνια να εμφανίζονται στις συλλογές της σεζόν S/S 2021, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε αν ήταν απλώς μια δημιουργική τεχνική layering. Και όταν ήρθε η ώρα για την digital Εβδομάδα Μόδας για τη σεζόν F/W 2021, οι dress-over-pants εμφανίσεις ήταν άφθονες. Γι’ αυτό, θεωρήσαμε ότι η τάση χρειαζόταν τουλάχιστον άλλη μια ευκαιρία.

Εν τέλει, ο συνδυασμός αυτός θα κάνει την εμφάνισή σου πιο σοφιστικέ. Θα δείξει επίσης ότι έχεις έντονη άποψη στο στυλ σου. Εκτός από φόρεμα, μπορείς να βάλεις και φούστα, αλλά το «κλειδί» για να πετύχεις είναι οι σωστές αναλογίες στο πάνω και το κάτω μέρος.

Εάν ακόμα δεν σε πείσαμε, δεν πειράζει. Έχουμε πολλές αποδείξεις και συμβουλές παρακάτω για να φορέσεις σωστά την dress-over-the-pants τάση!

Δες επίσης: Oι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το «shacket jacket»