Oι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το «shacket jacket»

Sabine Camhi
Oι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το «shacket jacket»

Το κομμάτι-κλειδί της άνοιξης!

Τι είναι άνετο σαν ένα τζάκετ, ελαφρύ όπως ένα πουκάμισο και τι βρίσκεται στις γκαρνταρόμπες των πιο cool κοριτσιών; Το shacket – το υβριδικό χειμωνιάτικο κομμάτι που γεννήθηκε όταν το πουκάμισο συνάντησε το τζάκετ. Τα shackets προσφέρουν την ζεστασιά ενός τζάκετ και το μαλακό και ανάλαφρο ύφασμα ενός πουκάμισου, πράγμα που πιθανότατα ήταν ο λόγος πίσω από την τεράστια επιτυχία του κομματιού.

Αυτές τις ημέρες που ο καιρός μας μπερδεύει και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε, το shacket αποτελεί το ιδανικό κομμάτι για τη μεταβολή της γκαρνταρόμπας σου από χειμερινή σε ανοιξιάτικη. Γι’ αυτό, αν θες να προσθέσεις ένα πανωφόρι στην ανοιξιάτικη shopping λίστα σου, εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις το shacket.

Το shacket κυκλοφορεί σε χιλιάδες σχέδια, μοτίβα, χρώματα και υφές, αλλά φέτος την άνοιξη, αυτό το πανωφόρι θα το δούμε κυρίως σε easy-to-wear χρώματα, όπως το nude και το χακί. Επιπλέον, μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα με τα άνετα loungewear που πρωταγωνιστούν πλέον στη γκαρνταρόμπα μας, πάνω από φόρεμα, ή και με τζιν παντελόνια. Μπορείς βέβαια να το φορέσεις και κουμπωμένο ως απλό T-shirt.

Η επιλογή είναι δικιά σου, εμείς όμως θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες παρακάτω για να σου δώσουμε έμπνευση.

Δες επίσης: Έξι τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλες το επόμενο φθινόπωρο