Αυτά τα πολύχρωμα ακρυλικά δαχτυλίδια είναι η πιο χαρούμενη τάση του 2021

Sabine Camhi
Αυτά τα πολύχρωμα ακρυλικά δαχτυλίδια είναι η πιο χαρούμενη τάση του 2021

Έρχονται για να μας φτιάξουν το κέφι και να φωτίσουν τις εμφανίσεις μας!

Τα κοσμήματα είναι πάντα ένας καλός τρόπος να προσθέσουμε μία fun πινελιά και να κάνουμε μία ένεση αισιοδοξίας στις εμφανίσεις μας. Και ενώ τα minimal, κλασικά δαχτυλίδια από μέταλλο, χρυσό και ασήμι είναι διαχρονικά, η νέα τάση των πολύχρωμων, ακρυλικών δαχτυλιδιών με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα.

Ήδη είδαμε μερικές από τις πιο διάσημες stars και supermodels του πλανήτη, όπως την Miley Cyrus, την Dua Lipa και την Bella Hadid να φορούν αυτά τα φωτεινά, πολύχρωμα δαχτυλίδια στα δάχτυλά τους. Σύμφωνα με την fashion μηχανή αναζήτησης, Lyst, η οποία βασίζει τα αποτελέσματά της σε έρευνες που εξετάζουν τις καταναλωτικές συνήθειες περισσότερων από 100 εκατομμυρίων ανθρώπων, το ενδιαφέρον γι’ αυτά τα πλαστικά δαχτυλίδια έχει αυξηθεί από τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τα ευρήματά της, τα πιο περιζήτητα χρώματα είναι το πράσινο νέον, το ροζ και το κίτρινο.

Ενώ η προσοχή μας τώρα πέφτει σταθερά πάνω σε αυτό το εκκεντρικό αξεσουάρ, δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιχνιδιάρικα και πλαστικά δαχτυλίδια έχουν εμφανιστεί στο ραντάρ μας. Για την ακρίβεια, τα πρώτα κοσμήματα από πλαστικό εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του ’60 και ξανά έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του ’90.

Ενώ στην αρχή απορρίφθηκε ως μια τάση «χωρίς μέλλον», η Hadid, η Lipa και άλλα It-girls είναι ο λόγος που αυτή η τάση επέστρεψε σήμερα με ρετρό διάθεση. Τα δαχτυλίδια της Lipa και της Hadid είναι από το brand La Manso, με έδρα τη Βαρκελώνη. Το brand ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια από την Adriana Manso, η οποία εμπνεύστηκε από τη συλλογή δαχτυλιδιών της γιαγιάς της. Οι τιμές αυτoύ του brand κυμαίνονται από €48 έως €69, τα οποία μπορεί να μην είναι φθηνά, αλλά είναι σίγουρα πιο οικονομικά από άλλα κοσμήματα.

Λαμβάνοντας υπόψιν μας πως όλοι χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη διασκέδαση στη ζωή μας, ήρθε η ώρα να επενδύσεις και εσύ σε αυτά τα δαχτυλίδια για να τα φορέσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι και να τραβήξεις τα βλέμματα όλων στα χέρια σου! Δες στην gallery παρακάτω πώς φορέθηκε αυτό το αξεσουα΄ρ από την Lipa και την Hadid, μεταξύ άλλων, για να πάρεις ιδέες.

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα στυλιστικά tips από το TikTok κατευθείαν στη δικιά σου γκαρνταρόμπα