Oκτώ ultra stylish τρόποι για να φορέσεις τη φούστα σου τώρα

Sabine Camhi
Oκτώ ultra stylish τρόποι για να φορέσεις τη φούστα σου τώρα

Ήρθε η ώρα να κάνουμε στυλάτες, ανοιξιάτικες επιλογές!

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να αυξάνονται. Σύντομα, θα έρθει η ώρα να βάλουμε στην άκρη τα χοντρά μας ρούχα που μας προστάτεψαν από τον δεύτερο, φαινομενικά ατελείωτο, χειμώνα κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Τα χειμωνιάτικα wardrobes staples μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με ελαφρύτερα κομμάτια. Επιπλέον, το επιχείρημα σχετικά με το αν τα skinny jeans είναι στη μόδα θα είναι κάπως άσκοπο, επειδή για ποιον λόγο να φορέσεις παντελόνι όταν μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις μια φούστα;

Ενώ τα outfits με φούστες δεν είναι εποχιακά, είναι πολύ πιο ευχάριστα φορεμένα τους θερμότερους μήνες, όταν δεν χρειάζεται να λαμβάνεις υπόψη σου τις κακές καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, φαίνεται πως οι φούστες θα είναι φέτος την άνοιξη ακόμα πιο δημοφιλείς, καθώς ο καλός καιρός μας βγάζει από τα σπίτια και μας προτρέπει να αναδείξουμε τα πιο χαριτωμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Όσον αφορά τα διαφορετικά στυλ και υφάσματα, πιστεύουμε πως οι πλισέ, οι mini φούστες με σκίσιμο και οι ζακάρ φούστες θα είναι περισσότερο της μόδας την άνοιξη του 2021. Επίλεξε μία πλισέ φούστα και συνδύασέ την με ένα γιλέκο και ένα πουκάμισο, για παράδειγμα. Ή αν προτιμάς μια σατέν mini φούστα, φόρεσέ την με ένα crop top για μία πιο sexy εμφάνιση.

Είτε δεν είσαι συνηθισμένη στο να φοράς φούστες, είτε απλώς φοβάσαι να φορέσεις οτιδήποτε άλλο πέρα από φόρμες το 2021, εμείς είμαστε εδώ για εσένα. Και για να στο αποδείξουμε για ακόμη μια φορά, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια από τα καλύτερα outfits με φούστες στο Instagram, για να πάρεις έμπνευση για το δικό σου look.

Δες επίσης: Δέκα τάσεις στις τσάντες που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και θα είναι παντού τους επόμενους έξι μήνες