Δέκα τάσεις στις τσάντες που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και θα είναι παντού τους επόμενους έξι μήνες

Sabine Camhi
Δέκα τάσεις στις τσάντες που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και θα είναι παντού τους επόμενους έξι μήνες

Πολύ ιδιαίτερες προσθήκες που θα δώσουν στο outfit σου μια πιο ενδιαφέρουσα όψη!

Εάν οι συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 έπρεπε να συνοψιστούν σε μια απλή πρόταση, θα ήταν αυτή: η τέχνη μιμείται τη ζωή. Το τελευταίο έτος, η πανδημία επηρέασε και εξακολουθεί να επηρεάζει τον ταξιδιωτικό κλάδο. Επίσης, για να μειωθούν οι κίνδυνοι μετάδοσης του ιού, είχαμε πολλά μέτρα φυσικής αποστασιοποίησης και περιορισμού κοινωνικών επαφών. Μέχρι τώρα, όλοι έχουμε ακυρώσει ένα ταξίδι ή έχουμε περάσει τα γενέθλιά μας στο Zoom.

Οι τάσεις στις τσάντες για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι έμοιαζαν σαν μια ωδή στις παλιές καλές εποχές πριν από τον COVID-19, όταν ετοιμαζόμασταν για ένα ταξίδι που περιλάμβανε το πακετάρισμα των πραγμάτων μας σε μια κομψή βαλίτσα (χωρίς μάσκες). Ή όταν βγαίναμε με τους φίλους μας και επιλέγαμε μια λαμπερή τσάντα cross-body (χωρίς ένα μπουκάλι απολυμαντικό χεριών). Οι σχεδιαστές μόδας είναι έτοιμοι για περιπέτεια και για λίγη διασκέδαση επιτέλους.

Φυσικά, υπήρχαν και άλλα σχέδια που οι designers είχαν στο μυαλό τους όσο υλοποιούσαν τις ιδέες τους. Αφού πρόκειται για συλλογές για το φθινόπωρο, υπήρχαν εποχιακά κατάλληλες τάσεις, όπως τσάντες από οικολογική γούνα, animal prints και λαμπερά metallics που ταιριάζουν ωραία με τα holiday parties του Νοεμβρίου (ελπίζουμε πως θα τα έχουμε αυτά φέτος). Πέρα από όλα αυτά, οι συλλογές Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 απέδειξαν ότι παρά τις δυσκολίες, η δημιουργικότητα επιμένει. Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 10 bag trends που θα θελήσεις να υιοθετήσεις τώρα και σίγουρα σε έναν μετα-πανδημικό κόσμο.

Δες επίσης: Oκτώ διάσημες νύφες που δεν επέλεξαν ένα παραδοσιακό νυφικό για τη «μεγάλη ημέρα»