Δες ποια είναι η τάση που οι αναζητήσεις της στο Google έχουν αυξηθεί κατά 42%

Sabine Camhi
Δες ποια είναι η τάση που οι αναζητήσεις της στο Google έχουν αυξηθεί κατά 42%

Αυτό είναι το κομμάτι-κλειδί που θα δώσει έναν σέξι τόνο στο στυλ σου!

Αμέσως μετά τα halter necks (δηλαδή τα ευέλικτα τοπ που στενεύουν στους ώμους και αποπνέουν πολυτέλεια και κομψότητα), τα ντεκολτέ με ασύμμετρο στυλ είναι τώρα η νέα, πιο σέξι τάση της σεζόν που ήρθε για να κάνει κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή. Οι μπλούζες, τα φορέματα, ακόμα και οι ολόσωμες φόρμες με ασύμμετρα ντεκολτέ είναι πάρα πολύ δημοφιλής ανάμεσα στα “Ιt” girls. Είναι ίσως περιττό να αναφέρουμε πως αυτό το στυλ ντεκολτέ κυριαρχεί σήμερα στα trend charts. Μάλιστα, σύμφωνα με τo Lyst, την Νο 1 μηχανή αναζήτησης σε ό,τι αφορά τη μόδα, οι αναζητήσεις για τα ασύμμετρα ντεκολτέ και τα cut-out tops αυξήθηκαν συνολικά κατά 42% τον Δεκέμβριο.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως άλλη μια τολμηρή και σέξι τάση έρχεται για να μας αναστατώσει και να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, έχουμε εντυπωσιαστεί με την ευελιξία αυτής της τάσης. Από τα πιο βασικά μονόχρωμα τοπ με έναν ώμο και τα εκπληκτικά πουκάμισα με φτερά και κρόσσια, στα ασύμμετρα δερμάτινα τοπ και φορέματα, αυτή η τάση μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σύνολο. Αν και εσύ επιλέξεις μια μπλούζα με ασύμμετρο ντεκολτέ, μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα κομψό παντελόνι, με φούστες διαφορετικού μήκους, ή ακόμα και με ένα κλασικό τζιν.

Δεν μας πιστεύεις; Έχουμε αποδείξεις. Τα κορίτσια της μόδας έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτήν την τάση. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση και να υιοθετήσεις και εσύ το trend.

Δες επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που το πράσινο είναι το αγαπημένο χρώμα της μόδας αυτήν τη στιγμή