Πέντε λάθη που σε κάνουν να φαίνεσαι κοντύτερη, ακόμα και αν είσαι ψηλή

Πέντε λάθη που σε κάνουν να φαίνεσαι κοντύτερη, ακόμα και αν είσαι ψηλή

Συμβαίνουν σε όλες και, μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Παλιά, τα ρούχα εξυπηρετούσαν μόνο την ανάγκη του ανθρώπου να καλύψει μέρη του σώματός του που κατείχαν μία πιο ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον χαρακτήρα και το φύλο του. Δεν απασχολούσε το matching ή το layering. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων, των υφασμάτων ή των prints ήταν άνευ ουσίας. Το θέμα ήταν καθαρά πρακτικό και χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς επί της συνέχειας.

Φυσικά, από τότε που τα ρούχα ανάγονται στην ευρύτερη και πλουσιότερη έννοια της μόδας, όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν απλές λεπτομέρειες και μία απαρχαιωμένη βάση πάνω στην οποία «χτίστηκε» όλη η βιομηχανία και η αγάπη του κόσμου προς αυτήν.

Πλέον η παραμικρή αλλαγή που θα κάνεις στον τρόπο που συνδυάζεις τα ρούχα σου μπορεί να κάνει τη διαφορά στο συνολικό αποτέλεσμα. Η εικόνα σου στον καθρέφτη αλλάζει απλά και μόνο επειδή αποφάσισες να φορέσεις το top που βρίσκεται αριστερά στην ντουλάπα αντί για αυτό στα δεξιά. Και είναι όμορφο και πολύ ενδιαφέρον το ότι συμβαίνει αυτό, γιατί μπορείς να πειραματιστείς.

Έτσι, όμως, όπως πειραματίζεσαι, ενδεχομένως να συμβούν και λάθη. Αυτά πολλές φορές αφορούν το καθαρά στυλιστικό κομμάτι της υπόθεσης, ενώ άλλες πλήττουν την εμφάνισή σου ποικιλοτρόπως. Σου έχει τύχει να παρατηρήσεις ότι -ακόμα και να είσαι ψηλή- κάποια looks σε κονταίνουν; Ίσως και να έχεις υποπέσει σε κάποιο συνηθισμένο λάθος.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει πέντε τέτοια λάθη που συμβαίνουν πολύ συχνά.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Έχεις βαρεθεί τα μπλε denim ρούχα; Σου προτείνουμε τις χρωματιστές εναλλακτικές τους!