O πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις κάθε look σύμφωνα με τους fashion experts

O πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις κάθε look σύμφωνα με τους fashion experts

Μικρά μυστικά που αξίζει να δοκιμάσεις στην καθημερινότητά σου για υπέροχες εμφανίσεις.

Πιθανότατα έχεις ακούσει πολλές φορές στη ζωή σου τον όρο basics. Αναφερόμαστε σε τοπ, φανελάκια, σορτσάκια και άλλα items που χρησιμοποιούμε όλες στην καθημερινότητά μας για να συνθέσουμε κομψά looks. Ωστόσο αυτό που αρκετές φορές αγνοούμε είναι ο ρόλος των εσωρούχων και πόσο μπορούν να επηρεάσουν αργότερα την εφαρμογή των ρούχων που θα επιλέξουμε να φορέσουμε.

Στην πραγματικότητα, επιλέγοντας το σωστό ζευγάρι εσώρουχα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνεις το ντύσιμό σου να δείχνει καλύτερο από ποτέ. Όχι, δεν το λέμε εμείς αλλά οι fashion experts σε ολόκληρο τον κόσμο. Κακά τα ψέματα, πόσες φορές έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη και έχεις μετανιώσει πικρά για ένα λάθος σουτιέν που επέλεξες να βάλεις μέσα από το αγαπημένο σου τοπ; Σίγουρα πολλές!

Ο τύπος του σουτιέν ή του κορσέ που επιλέγεις να φορέσεις μέσα από ένα φόρεμα ή σύνολο μπορεί να είναι μια ενίσχυση ή μια τεράστια επιβάρυνση στην τελική σου εικόνα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα εσώρουχα. Ο τύπος εσωρούχων που επιλέγει κάθε γυναίκα μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που δείχνει το outfit και το σημαντικότερο, επηρεάζει την άνεσή της. Ποιο είναι άραγε το μυστικό της επιτυχίας; Οι fashion experts έδωσαν την απάντηση.

1) Επένδυσε σε πολυμορφικά εσώρουχα

Ένα σουτιέν που μπορεί να φορεθεί και σαν στράπλες, είναι ιδανική επιλογή για πολλά looks. Φρόντισε να αγοράσεις εσώρουχα τα οποία θα φοράς με αρκετά ρούχα της ντουλάπας σου για να δείχνεις κομψή και άνετη.

2) Μην βιαστείς να αγοράσεις σουτιέν

Έχε πάντοτε υπόψιν πως τα σουτιέν δείχνουν πολύ διαφορετικά φορεμένα. Δοκίμασε διάφορα σχέδια και στυλ πριν καταλήξεις σε αυτό που θα αγοράσεις.

Δες επίσης: Καμία άλλη δεν φοράει πιο κομψά τα πουκάμισα από την Βίκυ Καγιά

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid