Θα επιστρέψουμε στη δεκαετία του ’80 με αυτήν τη νέα τάση για την άνοιξη του 2021

Sabine Camhi
Θα επιστρέψουμε στη δεκαετία του ’80 με αυτήν τη νέα τάση για την άνοιξη του 2021

Η τάση που όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει!

Η δεκαετία του 1980 είναι γνωστή ως η δεκαετία της υπερβολής και της χλιδής. Μετά από μήνες στο σπίτι, φορώντας κυρίως άνετα ρούχα, ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με το στυλ μας και να έρθουμε σε επαφή με μια πιο τολμηρή πλευρά του εαυτού μας.

Ακόμη μια τάση που ήταν πολύ δημοφιλής πριν από δεκαετίες, κάνει μια δυναμική επιστροφή αυτήν τη σεζόν: τα shoulder pads ή αλλιώς οι γνωστές μας βάτες. Μπορείς να τα βάλεις σε διάφορα ρούχα, από σακάκια έως φορέματα, ακόμα και μπλουζάκια, χαρίζοντας έτσι έναν άλλο αέρα στο σύνολό σου.

Η Hailey Bieber, η Megan Fox, και η Ciara έχουν ήδη στοιχηματίσει ότι αυτή η τάση θα είναι παντού αυτήν την άνοιξη. Αλλά δεν είναι μόνο οι διάσημοι που υιοθετούν αυτό το trend. Τις είδαμε πρόσφατα στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου Balmain, αλλά και σε αυτές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, του οίκου Burberry και Gucci.

Για να φορέσεις τις βάτες με στυλ και κομψότητα, είναι σημαντικό να σκεφτείς πώς θα φαίνεται το τελικό σου look. Το ενδιαφέρον εδώ είναι να δημιουργήσεις την ανεστραμμένη τριγωνική σιλουέτα, φροντίζοντας να ισορροπήσεις το oversized στυλ με πιο στενά κομμάτια όπως κολάν ή μια εφαρμοστή φούστα από κάτω.

Εάν εξακολουθείς να διστάζεις να υιοθετήσεις αυτό το look, επίλεξε αρχικά κομμάτια με ουδέτερα χρώματα ή με κλασικά patterns, όπως το καρό ή τις ρίγες. Στην gallery παρακάτω έχουμε διαλέξει μερικά σύνολα που είμαστε σίγουρες πως θα σου δώσουν έμπνευση για τις δικές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Σου ευχόμαστε καλή τύχη!

Δες επίσης: Οι πιο διάσημες τσάντες του οίκου Gucci συμμετέχουν σε talk show!