Οκτώ στυλάτοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που αποτελούν fashion inspo

Sabine Camhi
Οκτώ στυλάτοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που αποτελούν fashion inspo

Θα τους θυμηθείς και θα νιώσεις μια αναπόφευκτη νοσταλγία!

Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε περνώντας τον χρόνο μας μπροστά στην τηλεόραση. Επιστρέφαμε στο σπίτι μετά το σχολείο και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ανοίξουμε την τηλεόραση και να βάλουμε τα αγαπημένα μας cartoons. Περνούσαμε και το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών μας διακοπών παρακολουθώντας πολλά κινούμενα σχέδια. Απλώς υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να βλέπει κανείς κινούμενα σχέδια, ειδικά εκείνα της δεκαετίας του ’90.

Τα παιδιά έχουν γενικά την τάση να βρίσκουν έμπνευση σε αυτά που βλέπουν στην οθόνη. Και όσον αφορά τα style icons, αληθινά ινδάλματα της βιομηχανίας του θεάματος, όπως η Audrey Hepburn, η Marilyn Monroe και η Brigitte Bardot έχουν αναγνωριστεί για την προσφορά τους στον χώρο της μόδας. Τι γίνεται όμως με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων; Θα μπορούσε κανείς να πει πως από εκείνους πήραμε και τα πρώτα μας «μαθήματα» στυλ βλέποντας τα αγαπημένα μας cartoons.

Επειδή είναι φανταστικοί, ποιος λέει ότι δεν μπορούμε να αναλύσουμε το στυλ των χαρακτήρων κινούμενων χαρακτήρων; Τα κινούμενα σχέδια μας έδωσαν μερικούς από τους πιο κομψούς άντρες, γυναίκες, ακόμα και ζωάκια από τότε που ο Walt Disney πήρε το μολύβι του και αποφάσισε να βάλει στον Ντόναλντ Ντακ ένα πουκάμισο και μπερέ. Και για να στο αποδείξουμε στην gallery παρακάτω θα βρεις τις πιο κομψές θηλυκές ηρωίδες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Δες επίσης: 7 υπέροχα outfits με μαγιό που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσες να φορέσεις