Δέκα τρόποι να φορέσεις σωστά τα neon χρώματα το καλοκαίρι του 2021

Sabine Camhi
Δέκα τρόποι να φορέσεις σωστά τα neon χρώματα το καλοκαίρι του 2021

Γιόρτασε τις υψηλές θερμοκρασίες φέτος με αυτό το εκτυφλωτικό color trend!

Τα φωσφοριζέ χρώματα επέστρεψαν και είναι εδώ για να μείνουν. Με τις θερμοκρασίες να έχουν ήδη ανέβει αρκετά, ήρθε η ώρα να σκεφτείς πώς θα δημιουργήσεις το τέλειο neon outfit φέτος το καλοκαίρι και εμπιστέψου μας, οι επιλογές σου είναι απεριόριστες. Μπορείς να πάρεις το παράδειγμα της Hailey Bieber και να επιλέξεις μια neon τσάντα ή ένα γιλέκο και να τα συνδυάσεις με ένα ήσυχο σύνολο για να το αναβαθμίσεις ή αν είσαι αρκετά τολμηρή, το εκθαμβωτικό neon σύνολο της Billie Eilish θα είναι τέλειο για εσένα. Όπως και να το κάνεις, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτές τις φωτεινές αποχρώσεις.

Οι πιο γνωστοί σχεδιαστές το γνωρίζουν! Οίκοι μόδας όπως οι Valentino, Prada και Versace έχουν προσθέσιε τα neon, δηλαδή τα fluo, χρώματα στις συλλογές τους το τελευταίο διάστημα. Ρίξε μια ματιά στο εντυπωσιακό Valentino φόρεμα που έβαλε η Zendaya φέτος στα Oscars. Το λαμπερό κίτρινο φόρεμα και η συνοδευτική μάσκα προσώπου «έσπασαν το ιντερνετ» μόλις η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί.


https://www.instagram.com/p/COI9YOZLuQB

Καθώς, λοιπόν, αρχίζουμε να ανανεώνουμε τις γκαρνταρόμπες μας, στην gallery παρακάτω θα βρεις δέκα εμφανίσεις που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το τέλειο neon outfit φέτος το καλοκαίρι.

Δες επίσης: Δέκα φορές που οι αγαπημένες μας celebrities έγιναν παράνυφες