Μόλις ανακαλύψαμε το απόλυτο fashion piece για το φετινό καλοκαίρι

Sabine Camhi
Μόλις ανακαλύψαμε το απόλυτο fashion piece για το φετινό καλοκαίρι

Η απρόσμενα τολμηρή τάση της νέας σεζόν!

Κάποιος μπορεί με δυσκολία να συζητήσει τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας του 2020 χωρίς να αναφερθεί στα cut-outs, δηλαδή τα κοψίματα, μία τάση που έρχεται από τα 90s με σκοπό να αλλάξει τις εμφανίσεις μας. Όταν μιλάμε για cut-outs, αναφερόμαστε στα ανοίγματα και τα πιο συνηθισμένα κομμάτια είναι τα cut-out dresses. Ενώ αυτή η σέξι τάση συνεχίζει να κυριαρχεί στα trend charts, οι σχεδιαστές έχουν βρει έναν τρόπο να συνδυάζουν τα bralettes με τα cut-outs, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό νέο στυλ.

Φορέματα με bralettes, και ένα cut-out μπροστά, είναι η νέα τάση που έχει τραβίξει την προσοχή όλων των influencers, καθώς τα είδαμε να φιγουράρουν στους πιο δημοφιλείς street style λογαριασμούς στο Instagram. Ενώ η τάση από μόνη της είναι αρκετή για να κάνει statement, ένα cut-out dress με δύο χρώματα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να υιοθετήσεις την τάση του color blocking.

Όπως και να έχει το trend φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Αν δεν μπορείς να περιμένεις να εντάξεις αυτά τα εντυπωσιακά φορέματα στις δικές σου εμφανίσεις, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση για την επόμενη σου αγορά.

Δες επίσης: Πόσα από τα «It» κομμάτια του 2021 έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου;