Το παντελόνι με πιέτες είναι η πιο cool τάση των '80s που επέστρεψε πάλι στη μόδα

Sabine Camhi
Το παντελόνι με πιέτες είναι η πιο cool τάση των '80s που επέστρεψε πάλι στη μόδα

Αυτό το κομψό κομμάτι είναι must για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!

Παρόλο που το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις sexy και τολμηρή, η τελευταία τάση που εμφανίστηκε στο fashion προσκήνιο είναι πιο σοφιστικέ. Το παντελόνι με πιέτες, το οποίο ήταν μεγάλο trend τη δεκαετία του 1980, επέστρεψε από την γκαρνταρόμπα της μαμάς σου, στη δική σου και η εκδοχή του το 2021 δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτήν των 80s.

Το ψηλόμεσο παντελόνι με τις πιέτες και τη φαρδιά γραμμή είναι τόσο cool που έχει τραβήξει την προσοχή διασημοτήτων όπως της Kendall Jenner και της Rosie Huntington Whiteley. Επίσης, συνδυάζεται με πολλά κομμάτια, όπως ένα απλό τιραντάκι ή μια cropped μπλούζα και ένα μπλέιζερ για πιο επίσημο ντύσιμο. Επιπλέον, το παντελόνι με πιέτες φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι μόνο άνετο, αλλά αποπνέει και φινέτσα.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο δύσκολα γούστα. Γι’ αυτό δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην υιοθετήσεις αυτήν την τάση. Για το καλοκαίρι που χρειάζεσαι ένα κομμάτι με πιο ελαφρύ ύφασμα, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα μεταξωτό, βαμβακερό ή λινό παντελόνι. Ένα παντελόνι μπορεί να έχει μονή ή διπλή πιέτα, μπορεί να είναι σε ίσια γραμμή, καμπάνα, κτλ.

Για να διαλέξεις όμως το στυλ που ταιριάζει περισσότερο στο σωματότυπο και φυσικά το στυλ σου, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις μερικές ιδέες.

Δες επίσης: Britney Spears: Οι αγαπημένες και οι πιο εμβληματικές της εμφανίσεις τη δεκαετία των 00s