Τέσσερα e-shops για να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου ρούχα

Sabine Camhi
Τέσσερα e-shops για να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου ρούχα

Ώρα να κερδίσεις χρήματα από τα ρούχα που θες να ξεφορτωθείς!

 

Κάθε άνοιξη έχουμε την τάση να φρεσκάρουμε και να οργανώνουμε την γκαρνταρόμπα μας, αλλά φέτος, το αποτελεσματικό «ξεκαθάρισμα» είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Είναι πολύ πιθανόν πως η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με πολλά διαφορετικά loungesets και αθλητικά ρούχα.

Οπότε το ερώτημα είναι: ποιο είναι το καλύτερο μέρος να πουλήσεις αυτά τα κομμάτια που αγάπησες μέσα στην καραντίνα αλλά που τώρα πια σου είναι περιττά; Οι προμήθειες, η ταχύτητα πληρωμής και τα σχόλια των πιο ένθερμων πωλητών κάθε e-shop θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Καταρχάς, πρέπει να δεις ποια είναι τα κομμάτια που θέλεις να δώσεις. Αν πρόκειται για ένα ρούχο ή μια τσάντα από ακριβό brand, καλύτερα να εστιάσεις σε ιστότοπους μεταπώλησης όπως το Rebag ή το Fashionphile, που επικεντρώνονται κυρίως σε πολυτελή αξεσουάρ και μοναδικά κομμάτια. Επιπλέον, αν είναι πολλά τα ρούχα που θέλεις να πουλήσεις, σου προτείνουμε το Vestiaire Collective, σε σχέση με το RealReal ή το Rebag επειδή αυτός ο ιστότοπος θα σου δώσει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστών στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

Για να διευκολύνουμε τα πράγματα, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις ποια είναι τα τέσσερα κορυφαία κατάστημα μεταχειρισμένων ρούχων με ανταγωνιστικές προμήθειες, έτσι ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις την εμπειρία πώλησης που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σου αλλά και στα πράγματα που έχεις προς πώληση.

Δες επίσης: Οκτώ φορές που η αστρολογία ταυτίστηκε με τη μόδα