Αυτό το καλοκαίρι αναβάθμισε το στυλ σου στην παραλία με ένα ρετρό floral μαγιό

Sabine Camhi
Αυτό το καλοκαίρι αναβάθμισε το στυλ σου στην παραλία με ένα ρετρό floral μαγιό

Έτσι θα έχεις ένα άψογο look και στη θάλασσα!

 

Προτού ενθουσιαστείς που ήρθε το καλοκαίρι και καταλήξεις να ξοδεύεις όλα σου τα χρήματα στο πρώτο ωραίο μαγιό που δεις, περίμενε να μάθεις ποιο είναι το μόνο trend στα μαγιό που πιστεύουμε πως πρέπει να ξέρεις φέτος: το ρετρό φλοράλ. Όπως και σχεδόν κάθε χρόνο το φλοράλ μοτίβο είναι πολύ δημοφιλές και φέτος το καλοκαίρι αφού είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περάσει η χαρά του καλοκαιριού και στα ρούχα μας. Είμαστε πεπεισμένες πως αν πρέπει να υιοθετήσεις μόνο μια τάση στα μαγιό αυτήν τη σεζόν, αυτή πρέπει να έχει vintage αέρα.

Το ρετρό φλοράλ περιλαμβάνει οποιοδήποτε φλοράλ print που φαίνεται σαν να ήρθε κατευθείαν από τη δεκαετία του ‘60, του ‘70 ή του ‘80. H νοσταλγία που φέρνουν αυτά τα σχέδια είναι αυτό που κάνει αυτήν την τάση ξεχωριστή σε σύγκριση με άλλα μαγιό.

Βλέπουμε τα πολύχρωμα φλοράλ σε παραλίες και πισίνες, αφού οι celebrities και οι influencers κάνουν ηλιοθεραπεία φορώντας μαγιό με σχέδια λουλουδιών. Αυτό το αξιολάτρευτο trend δεν θα το βρεις όμως μόνο σε μαγιό. Θα το βρεις και σε cover ups όπως καφτάνια, κιμονό και bucket hats.

Μας αρέσει πάρα πολύ το look της Yara Shahidi η οποία συνδύασε το ροζ ασύμμετρο μαγιό της με ένα φλοράλ καφτάνι. Επιπλέον το να συνδυάζεις ένα tropical print πουκάμισο με τα μαγιό σου, όπως η Cara Delevingne, είναι ένας ακόμα τρόπος για να αναβαθμίσεις το beach style σου.

Από highstreet brands όπως οι Frankie Bikinis και Reina Olga, μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι παρακάτω θα βρεις μόνο εντυπωσιακά μαγιό, οπότε ετοίμασε το πορτοφόλι σου επειδή πρόκειται σύντομα να κάνεις αρκετές καλοκαιρινές αγορές.

Δες επίσης: Μάθε τώρα πώς μπορούν τα ρούχα σου να αντέξουν περισσότερα χρόνια στην ντουλάπα σου