Δευτέρα σήμερα και αποθηκεύσαμε 7 εμφανίσεις στο Instagram για να αντιγράψουμε με κάθε λεπτομέρεια

Sabine Camhi
Δευτέρα σήμερα και αποθηκεύσαμε 7 εμφανίσεις στο Instagram για να αντιγράψουμε με κάθε λεπτομέρεια

Μπορείς να κάνεις πιο στυλάτο το καλοκαίρι σου με αυτά τα looks.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσο θα θέλαμε να κάνουμε διακοπές στα νησιά καθ 'όλη τη διάρκεια του, πρέπει να περάσουμε και λίγο χρόνο στην πόλη. Και υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου, από το να συνδυάσεις το vacation με το city style;

Μας αρέσει πολύ να κάνουμε scroll sτο Instagram και να παίρνουμε ιδέες για τα καλοκαιρινά σύνολα που θα βάλουμε. Και σχεδόν κάθε εβδομάδα, εντοπίζουμε τα looks που ξεχώρισαν. Τι επέλεξαν, πώς το συνδύασαν, τι αξεσουάρ πρόσθεσαν; Οι ερωτήσεις είναι πολλές….

Αν και εσύ είσαι προβληματισμένη σχετικά με τον συνδυασμό των ρούχων, είμαστε εδώ για σένα και φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε καλοκαιρινά σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το καλοκαίρι είναι στη μόδα το φλοράλ, η ολόσωμη φόρμα, τα πουκάμισα, τα statement μπλουζάκια κτλ. Αυτά είναι όλα αέρινα και δροσερά κομμάτια, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις σύνολα πολύ εύκολα και γρήγορα. Θα αναδείξουν το σώμα, την διάθεση και την θηλυκότητά σου.

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να δεις τα 7 αγαπημένα μας looks στο Instagram που πρέπει να αντιγράψεις αυτήν την εβδομάδα. Θα σε κρατήσουν στυλάτη όταν ανέβει και άλλο η θερμοκρασία!

Δες επίσης: Τράβηξε όλη την προσοχή πάνω σου φέτος το καλοκαίρι με αυτά τα funky γυαλιά ηλίου