Ποιο είναι το σωστό κολιέ για το ντεκολτέ της κάθε μπλούζας; Θα το μάθεις τώρα

Νατάσσα Σχοινά
Ποιο είναι το σωστό κολιέ για το ντεκολτέ της κάθε μπλούζας; Θα το μάθεις τώρα

Δε θα προβληματίζεσαι άλλο μπροστά στον καθρέφτη. Θα έχεις τα fashion όπλα σου έτοιμα προς χρήση.

Έχεις δημιουργήσει το απόλυτο look. Σκεφτόσουν για αρκετή ώρα ποιο μπλουζάκι θα ταιριάξει καλύτερα με το παντελόνι που θες να φορέσεις. Φτάνεις μπροστά στον καθρέφτη, αλλά κάτι σου λείπει.

Το βασικό outfit μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, όμως, δεν μπορείς να πεις ότι είναι και το απόλυτο queen-ready αποτέλεσμα που φανταζόσουν ιδανικά στο μυαλό σου. Και η απάντηση είναι πολύ απλή απ’ όσο πίστευες.

Fashion Mistakes: 5 συχνά λάθη που κάνεις όταν φοράς high heels

Η δύναμη του κοσμήματος

Τα κοσμήματα αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις σου. Παίρνουν ένα look και από «όμορφο αλλά βαρετό» το μετατρέπουν σε fabulous. Μη μου πεις ότι δε λατρεύεις κι εσύ τη λάμψη που φέρνουν, σωστά;




Όπως το κάθε ρούχο, ανάλογα με το σχέδιο, το χρώμα και το μήκος του, ταιριάζει με συγκεκριμένα items, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα αγαπημένα σου accessories.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Τα χρωματιστά outfits θα σε σώσουν

Το σωστό μήκος

V-Neck: Αν η μπλούζα ή το φόρεμά σου έχουν το κλασικό τριγωνικό ντεκολτέ, τότε ένα κολιέ σε V-neck γραμμή θα σε κολακεύσει περισσότερο. Αν η αλυσίδα κάνει στρογγυλή γραμμή, χάνεται όλο το σχήμα του ρούχου.

«Χαμόγελο»: Το στρογγυλό ντεκολτέ θέλει ένα κολιέ που να ακολουθεί αντίστοιχα τη γραμμή του. Η αρμονία πάντα κερδίζει!

Strapless: Ένα choker θα γίνει ο τέλειος φίλος του strapless σου. Μονοχρωματικό, αν θες «ήσυχη» εικόνα, με στρας και ιδιαίτερες λεπτομέρειες για έξτρα λάμψη.

necklace18

Low-Cut: Το βαθύ ντεκολτέ θέλει ένα κόσμημα που να αναδείξει την περιοχή. Τα princess κολιέ, δηλαδή αυτά που φτάνουν χαμηλά στο ύψος της κοιλιάς και που ενίοτε έχουν πολλές σειρές αλυσίδας, ξέρουν ακριβώς πώς να το κάνουν. Love them!

Halter / One-Shoulder: Όταν η μπλούζα δένει γύρω από τον λαιμό, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα. Μην ανησυχείς, όμως. Υπάρχει λύση! Μη φορέσεις καθόλου κολιέ. Ναι, καλά άκουσες. Ό,τι και να τοποθετήσεις στον λαιμό σε αυτήν την περίπτωση θα δημιουργήσει ένα πιο messy αποτέλεσμα. Όσο ωραία κι αν είναι και τα δύο ξεχωριστά. Τι να φορέσεις; Ένα ζευγάρι καταπληκτικά σκουλαρίκια!

Και μιας και μπήκες σε mood κολιέ, θες 5 φανταστικά σχέδια για τα καλοκαιρινά σου look.