Fashion Mistakes: 5 συχνά λάθη που κάνεις όταν φοράς high heels

Νατάσσα Σχοινά
Fashion Mistakes: 5 συχνά λάθη που κάνεις όταν φοράς high heels

Λατρεύεις τα νέα σου παπούτσια, αλλά τα φοράς σωστά;

Η Miranda Priestly στην ταινία «The Devil Wears Prada» ανήκε στην κατηγορία των bad bosses. Δεν ανεχόταν πολλά -ή και λίγα- από οποιονδήποτε δίπλα της. Ήθελε πάντα να περνάει το δικό της. Μπορεί να μην ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου, δηλαδή, αλλά ένα πράγμα που δε γίνεται να μην της αναγνωρίσεις είναι το απίστευτο στυλ της.

Another day at the office

Τη μία μέρα μπορεί να φορούσε ένα σικάτο pencil dress με μία πιο θηλυκή γραμμή. Την επόμενη, ένα πολύ αυστηρό κοστούμι που δεν άφηνε καμία αμφιβολία για το ποιος είναι το αφεντικό.

Ό,τι κι αν είχε στο μυαλό της, όμως, το συνδύαζε με ένα ζευγάρι high heels. Κάθε φορά που διέσχιζε τους διαδρόμους της εταιρείας, κάθε φορά που το πλάνο της κάμερας έφτανε κάτω από το γραφείο της, τα ψηλοτάκουνα έκλεβαν την παράσταση.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Τα χρωματιστά outfits θα σε σώσουν

Θηλυκότητα, δυναμισμός, αυτοπεποίθηση. Αυτά πρέπει να ένιωθε η Miranda και αυτά λογικά νιώθεις κι εσύ όταν συνοδεύεις το outfit σου με high heels.




Γιατί να κάνεις κάτι διαφορετικό, άλλωστε, όταν πρόκειται για τα παπούτσια που ταιριάζουν σχεδόν με κάθε ρούχο στην ντουλάπα σου. Φοριούνται με το slip dress που κινείται αέρινα στην κρεμάστρα, με την ίδια ευκολία που θα ταιριάξουν το αγαπημένο σου T-shirt και τα mom jean που τόσο σε βολεύουν.

Έχεις παρατηρήσει, όμως, ότι οι εμφανίσεις σου δε βγαίνουν πάντα όπως τις θες; Στην παρακάτω gallery θα δεις 5 συχνά λάθη που ενδεχομένως κάνεις φορώντας high heels, χωρίς να το καταλαβαίνεις.