Ντύσιμο για πάρτυ: 10 σύνολα για chic και σέξι εξόδους όλο το ΣΚ

Sabine Camhi
Ντύσιμο για πάρτυ: 10 σύνολα για chic και σέξι εξόδους όλο το ΣΚ

Έτσι θα είσαι η πιο hot καλεσμένη!

Τώρα που έχουμε επιστρέψει, κατά κάποιον τρόπο στην κανονικότητα, ξέρεις τι είναι αυτό που μας έλειψε περισσότερο κατά την διάρκεια της καραντίνας;. Καθώς τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου τον τελευταίο χρόνο περιλάμβαναν Netflix, και πολλές, πολλές φόρμες, δεν είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις ποια δραστηριότητα του 2019 μας έλειψε περισσότερο: να παρτάρουμε με τους φίλους μας, φυσικά. Αυτά τα μεγάλα πάρτυ σε μια ταράτσα της πόλης, ή σε αυλές φίλων…

Τι θα φορέσεις; Θέλεις να είσαι η καλεσμένη που θα ξεχωρίσει;

Οι ευκαιρίες για να μπούμε σε party mood από εδώ και στο εξής είναι πολλές. Ωστόσο, αφού έχει περάσει τόσος καιρός, είναι λογικό πως πολλοί από εμάς δεν νιώθουν αρκετά προετοιμασμένοι (στυλιστικά) για τα πάρτυ που θα έρθουν. Μην ανησυχείς όμως. Χάρη στα ατελείωτα σύνολα που υπάρχουν στο Instagram, είμαστε σίγουρες πως θα βρεις το κατάλληλο outfit για σένα σε χρόνο μηδέν.



Ο τέλειος συνδυασμός για το τέλειο πάρτυ look:

Και μιας και είναι Παρασκευή σήμερα, δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να βγεις έξω. Το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια ευκαιρία για να εκφράσεις τη δημιουργική πλευρά σου μέσα από ένα στυλάτο outfit. Η λάμψη και η άνεση είναι τα δύο απαραίτητα χαρακτηριστικά για να συνθέσεις το τέλειο σύνολο γι’ αυτές τις βραδιές.

Με έμπνευση από το Instagram, συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες ιδέες για εμφανίσεις.

Τι να κάνεις για να μη σε χτυπήσουν τα party shoes και να χορεύεις άνετα όλο το βράδυ