Hot date; 5 fashion συνδυασμοί με το σορτσάκι σου για να εντυπωσιάσεις

Νατάσσα Σχοινά
Hot date; 5 fashion συνδυασμοί με το σορτσάκι σου για να εντυπωσιάσεις

Γιατί ποια δεν ανυπομονεί να φορέσει το αγαπημένο της σορτσάκι;

Τι κι αν έχουν περάσει μήνες που βρισκόσουν κλεισμένη στο σπίτι. Τι κι αν τα μέτρα προστασίας παραμένουν για να αντιμετωπιστεί ο COVID-19. Στο τέλος της ημέρας, ο κόσμος θα βρει τον τρόπο να προχωρήσει μπροστά.

Το καλοκαίρι μετά το lockdown

Το lockdown είναι πια αρκετό καιρό πίσω σου και ο καιρός οδεύει προς την καρδιά του καλοκαιριού. Έβγαλες τα καλοκαιρινά φορέματα από τα κουτιά στην ντουλάπα. Τα ενσωμάτωσες στην καθημερινότητά σου για να μπορείς να είσαι άνετη ανά πάσα στιγμή.

7 διακριτικά σουτιέν ιδανικά για ρούχα με λεπτά υφάσματα

Χωρίς να θέλω να γκρινιάζω, παρά το ότι λατρεύω το καλοκαίρι, απεχθάνομαι την ανυπόφορη ζέστη. Άλλο να είμαι στη θάλασσα με το μαγιό μου και ένα παγωμένο ρόφημα στο χέρι και άλλο να έχω υποχρεώσεις μέσα στην πόλη. Εκεί τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.




Με σορτσάκι στο ραντεβού

Σε μία περίσταση, όπως ένα ραντεβού, όμως, θέλω να είμαι άνετη. Η προσοχή πρέπει να βρίσκεται στον άνθρωπο που βρίσκεται μαζί σου και όχι στο να δυναμώσεις το κλιματιστικό του μαγαζιού στο οποίο καθίσατε γιατί δεν αντέχεις. Γι’ αυτό και το σορτσάκι αποτελεί μία βασική ενδυματολογική επιλογή.

5 prints που θα φέρουν το καλοκαίρι στις εμφανίσεις σου

Προσωπικά, το αγαπώ για τρεις πολύ βασικούς λόγους: 1) Είναι πολύ πρακτικό και μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν κάθε top που έχεις στην ντουλάπα σου. 2) Αφήνει το σώμα να αναπνεύσει. 3) Ναι, είναι σέξι και αναδεικνύει τις αναλογίες.

Έχεις ήδη στο μυαλό σου ποιο σορτσάκι θες να φορέσεις στο επόμενο date σου; Δες 5 ιδέες να το συνδυάσεις ώστε να είσαι cool & sexy.