Οδηγός Αγοράς: 7 διακριτικά σουτιέν ιδανικά για ρούχα με λεπτά υφάσματα

Νατάσσα Σχοινά
Οδηγός Αγοράς: 7 διακριτικά σουτιέν ιδανικά για ρούχα με λεπτά υφάσματα

Έτσι θα κάνεις το σουτιέν σου... αόρατο!

Έχεις μπει σε summer mood ή ακόμη πήζεις στην πόλη; Και στη δεύτερη περίπτωση να ανήκεις, και να μην έχεις κάνει ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα μέχρι σήμερα, σίγουρα νιώθεις τη ξεγνοιασιά που φέρνει το καλοκαίρι μαζί του.

Summer Mode: On

Εγώ είμαι ξεκάθαρα κορίτσι του καλοκαιριού, χωρίς καμία αμφιβολία. Αλλάζει όλη μου η διάθεση και μόνο στην ιδέα ότι πλησιάζει η εποχή. Όταν επίσημα φτάνει, πηγαίνουμε σε άλλη διάσταση.




Η γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού από μόνη της σε χαλαρώνει
. Τα πιο λεπτά ή και αέρινα υφάσματα, είτε αυτά είναι σε μία μπλούζα είτε σε εκείνο το floral dress που δεν αποχωρίζεσαι, σε βοηθούν να είσαι άνετη.

Ποιο είναι το σωστό κολιέ για το ντεκολτέ της κάθε μπλούζας; Θα το μάθεις τώρα

Σε διαφορετική περίπτωση, καταλήγεις να αγχώνεσαι για να βγεις από το σπίτι σου. Το, δε, περπάτημα το αποφεύγεις και προτιμάς να κάνεις και την πιο μικρή υποχρέωση του προγράμματός σου με το αυτοκίνητο. Ακόμα και όταν πρόκειται για μία απόσταση δύο τετραγώνων από το σπίτι σου μέχρι το σούπερ μάρκετ #GuiltyAsCharged.

soutien kalokairi


Τα εσώρουχα είναι πιο σημαντικά απ’ όσο πίστευες

Όταν φοράς, λοιπόν, το αγαπημένο σου summer dress ή εκείνο το μπλουζάκι που είναι υπερβολικά λεπτό, χρειάζεσαι το κατάλληλο σουτιέν. Ένα πιο διακριτικό σχέδιο που να μπορεί να κάνει blend in με το ρούχο σου και να μην τραβάει τα βλέμματα διαγράφοντας τη γραμμή του.

7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις 7 σουτιέν ιδανικά για τα πιο λεπτά υφάσματα.