8 fashionable τρόποι να αξιοποιήσεις ένα μεταξωτό μαντήλι μέσα στο καλοκαίρι

Sabine Camhi
8 fashionable τρόποι να αξιοποιήσεις ένα μεταξωτό μαντήλι μέσα στο καλοκαίρι

Θα δώσουν μια haute πινελιά στο στυλ σου!

Τα μεταξωτά μαντήλια έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλής αξεσουάρ της δεκαετίας του 2020 λόγω όλων των διαφορετικών τρόπων που μπορεί κανείς να τα φορέσει. Influencers στο TikTok και στο Instagram αύξησαν τη δημοτικότητα αυτού του αξεσουάρ που έχει αμέτρητες στυλιστικές δυνατότητες: μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα τοπ, ένα πορτοφόλι, μια ζώνη, μπορεί να δεθεί στα μαλλιά για τις φαν της bohemian αισθητικής, και πολλά ακόμη.

Ένα κλασικό αξεσουάρ με έντονη παρουσία στο προσκήνιο της μόδας:

Τα μαντήλια ήταν κομμάτι της γκαρνταρόμπας της Audrey Hepburn, της Brigitte Bardot, της Grace Kelly και της Jackie Kennedy, fashion icons των δεκαετιών του 50 και 60, και τους προσέδιδε μια αβίαστη και αέρινη γοητεία. Παρόλο που έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από τότε, διάσημες όπως η Dua Lipa, η Bella Hadid, και η Kendall Jenner έχουν φορέσει τα silk scarves με διάφορους τρόπους για να προσθέσουν λίγη κομψότητα και λεπτομέρεια εμπνευσμένη από vintage εποχή στα σύνολά τους.


https://www.instagram.com/p/CAU-EtNhhiv

Τα διαχρονικά αυτά μαντήλια με τα έντονα χρώματα και τα πρωτότυπα prints, θα δώσουν φως και θα πάνε κάθε καλοκαιρινή εμφάνισή σου σε άλλο επίπεδο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Top:


https://www.instagram.com/p/CAyd8e5A2Mc

Tσάντα:

Κορδέλα:

https://www.instagram.com/p/ByIcCSbAfOg

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να ανακαλύψεις τους υπόλοιπους τρόπους που θα καταφέρεις να μετατρέψεις ακόμη και το πιο απλό outfit σε κάτι μοναδικό.

Για να καταφέρεις όμως να εντυπωσιάσεις με το μεταξωτό σου μαντίλι, θα πρέπει και το ντύσιμο σου στην παραλία να είναι fashionable. Πάτα αυτό το link για να πάρεις μερικές ιδέες.