Φεύγεις ΣΚ σε νησί; 9 items που πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φεύγεις ΣΚ σε νησί; 9 items που πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου

Τα must-have για να είσαι στυλάτη από το πρωί ως το βράδυ.

Μπορεί ο καιρός να κάνει τα δικά του τα τελευταία 24ωρα, εμείς ωστόσο βρισκόμαστε ήδη σε mood Σαββατοκύριακου. Μετά από μια πολύ κουραστική εβδομάδα στο γραφείο γεμάτη υποχρεώσεις, τηλεφωνήματα και επαγγελματικά ραντεβού, ήρθε η ώρα να αποδράσουμε για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσουμε ένα διήμερο σε κάποιο νησί της αρεσκείας μας.

Αν θέλεις να φύγεις asap από την πρωτεύουσα και δεν έχεις ήδη κάποιον προορισμό στο μυαλό σου, θα σου πρότεινα να επισκεφθείς κοντινά νησιά όπως η Αίγινα, ο Πόρος και οι Σπέτσες. Όταν διαθέτεις μόνο δύο 24ωρα χαλάρωσης είναι πολύ σημαντικό να γλιτώσεις χρόνο από τις μετακινήσεις και να τον περάσεις στην παραλία φορώντας το νέο σου μαγιό.



Αν δεν βρήκες ακόμη μαγιό κάνε κλικ εδώ για να δεις τα ωραιότερα σε κόκκινο χρώμα.

Beach...please ή αλλιώς τι να φορέσεις στο νησί

Η ζωή στο νησί είναι πολύ πιο χαλαρή. Ξέχνα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα στιλέτο, τα πολύ στημένα looks και το μαλλί κομμωτηρίου. Το μπικίνι, οι σαγιονάρες, τα καφτάνια και τα κομψά σύνολά σου αρκούν για να περάσεις όμορφα και να δείχνεις chic από το πρωί ως το βράδυ. Όσον αφορά τα παπούτσια, επένδυσε σε mules τα οποία αποτελούν φέτος μεγάλη τάση και ταιριάζουν άψογα με φορέματα, παντελόνια, φούστες και ό,τι άλλο επιθυμείς.

9 items που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

1) Μαύρο μπικίνι

2) Ψάθινο καπέλο

3) Μαύρα ή nude mules

4) Πλεκτή τσάντα

5) Ψηλόμεσο σορτς

6) Μαύρο mini φόρεμα

7) Λευκή ολόσωμη φόρμα

8) Crop top

9) Ολόσωμο μαγιό

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που συγκεντρώσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να πάρεις μαζί σου στο νησί για υπέροχες all day εμφανίσεις.