Μετά από έναν χρόνο, η ζώνη κάνει επιτέλους ένα δυνατό comeback

Sabine Camhi
Μετά από έναν χρόνο, η ζώνη κάνει επιτέλους ένα δυνατό comeback

Θα τις θες, θα τις χρειάζεσαι, και θα τις ποθείς αυτό το καλοκαίρι!

 

Μετά από έναν χρόνο που ντυνόμασταν μόνο από την μέση και πάνω για διαδικτυακές συναντήσεις και meetings, η παραμελημένη ζώνη επιστρέφει επιτέλους στις γκαρνταρόμπες μας. Αγαπώ πολύ αυτό το αξεσουάρ, κάνουν το σώμα μου να δείχνει πιο ωραίο, αναβαθμίζουν το πιο απλό σύνολο, μεταμορφώνουν κάθε look! Και τώρα που επέστρεψαν στην μόδα έτρεξα να τις βγάλω και εγώ από τα συρτάρια που τις είχα κρύψει.

Πέρα από τους πρακτικούς λόγους, η ζώνη χαρίζει στυλ:

Μπορεί αυτό να μην είναι το πιο βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας, αλλά, αν φορεθεί σωστά, θα δώσει ένα σοφιστικέ twist σε όλα σου τα outfits. Και φέτος το καλοκαίρι, αυτό το αξεσουάρ θα έχει κυρίαρχο ρόλο στις εμφανίσεις μας. Είτε πρόκειται για ένα παντελόνι για μια κομψή επιστροφή στο γραφείο, ένα σορτς και φούστα για το σαββατοκύριακο, είτε για ένα αέρινο φόρεμα, η προσθήκη μιας vintage, δερμάτινης ζώνης, ή μιας ζώνης επώνυμων σχεδιαστών θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε καλοκαιρινό σου outfit. Θα αναδείξει κιόλας την μέση και την σιλουέτα σου.

pws na foreseis tin zwni to kalokairi1 copy

The Trousers Issue: Πώς να συνδυάσεις παντελόνι με ζώνη για να δημιουργήσεις κομψά σύνολα

Και το σύνολό σου δεν χρειάζεται να έχει θηλιές για να υποστηρίζει το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Πρόσφατα, η Katie Holmes έβαλε μια φαρδιά ζώνη πάνω από το Ulla Johnson φόρεμα της, και η Janet Mock επίλεξε μια μοναδική Alaïa ζώνη πάνω από το Brunello Cucinelli λευκό φόρεμά της.


https://www.instagram.com/p/COJhXgPll0K

Αν λοιπόν, θέλεις με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι, οι ζώνες είναι μια πολύ καλή ιδέα. Συνέχισε παρακάτω για να στο αποδείξουμε.