Pop-Punk: Το στυλ που λατρεύουν οι πιο στυλάτες Βρετανίδες είναι το must του 2021

Sabine Camhi
Pop-Punk: Το στυλ που λατρεύουν οι πιο στυλάτες Βρετανίδες είναι το must του 2021

Αυτό το «άγριο» στυλ έχει υιοθετηθεί από πολλούς celebrities τον τελευταίο καιρό!

Τα χαμηλοκάβαλα jean και τα tube tops δεν είναι οι μόνες τάσεις από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 που επέστρεψαν. Η νοσταλγία για την pop punk εποχή στα τέλη της δεκαετίας του '90 και τις αρχές του 2000 έχει αρχίσει να αναβιώνει ξανά μετά από δεκαετίες που είχαμε αφήσει το στυλ σκονισμένο.

Η επιστροφή του στυλ τονίζεται από την μουσική:

Παρόμοια με τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτό το εκκεντρικό στυλ επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη μουσική του ίδιου στυλ. Παλιά, icons όπως η Avril Lavigne, και τα συγκροτήματα Green Day, Paramore, και Fall Out Boy μετέφεραν το grunge από το ραδιόφωνο στο κόκκινο χαλί με το επαναστατικό στυλ και τον ήχο τους. Πατέρας του κινήματος θεωρείται ο υπεύθυνος της ομάδας Sex Pistols, ενώ μητέρα η Βρετανίδα σχεδιάστρια V. Westwood.

pop_punk_trend_exei_epistrepsei8.jpg

Ποιοι είναι αυτοί που το υιοθετούν φέτος:

Τώρα, με την αστρονομική άνοδο της Olivia Rodrigo και το hit της «Good 4 U» με pop punk επιρροές εμπνευσμένο από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών όπως ο Machine Gun Kelly, το είδος και το συνοδευτικό του στυλ έχει επιστρέψει στα παραδοσιακά μέσα. Μετά την καραντίνα και τον υποχρεωτικό εγκλεισμό, οι νέοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτήν την εξέγερση και να βγάλουν όλη την καταπίεση που ένιωσαν μέσα στην μόδα και τη μουσική.

Megan Fox και Machine Gun Kelly πιο ερωτευμένοι από ποτέ στα Billboard 2021

Μαύρα δερμάτινα ρούχα, παραμάνες και σκουλαρίκια στα αυτιά, και τα χοντροκομμένα παπούτσια, είναι μερικά χαρακτηριστικά αυτού του στυλ που έφερε την επανάσταση στην μόδα. Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να ανακαλύψεις πώς οι αγαπημένοι μας celebrities και influencers υιοθέτησαν αυτό το στυλ. Το rock όμως είναι φιλοσοφία. Αν δεν το εκπέμπεις, καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.