Είσαι petite κορίτσι; 6 tips για να αναδεικνύεται η σιλουέτα σου όταν φοράς παντελόνι

Νατάσσα Σχοινά
Είσαι petite κορίτσι; 6 tips για να αναδεικνύεται η σιλουέτα σου όταν φοράς παντελόνι

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία στις εμφανίσεις σου.

Τι κι αν βρισκόμαστε επίσημα στα μέσα του Ιουνίου, ο καιρός δε θέλει να το πάρει απόφαση. Τις τελευταίες μέρες, εκεί που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσες με αέρινα φορέματα και σανδάλια, ξαφνικά, ξανακατέβασες τα παντελόνια από την ντουλάπα. Η ψύχρα είναι εμφανής, όχι μόνο το βράδυ αλλά ακόμα και τις πρωινές ώρες της ημέρας.

Δε χρειάζεται να τα βάψεις, όμως, μαύρα. Μέχρι η θερμοκρασία και ο ήλιος να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους, μπορείς πολύ απλά να αξιοποιήσεις τις διαθέσιμες επιλογές σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία

Πρώτα απ’ όλα, σημασία έχει το πώς νιώθεις εσύ καλά μέσα στα ρούχα που φοράς. Ωστόσο, φυσικά και θέλεις να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία. Να δώσεις έμφαση στα ρούχα που θα απογειώσουν το στυλ σου αλλά και που θα μπορέσουν να φέρουν προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.




Fashion Mistakes: 5 λάθη που κάνεις όταν φοράς σανδάλια

Παντελόνι και petite κορίτσι

Αν είσαι petite κορίτσι και θες να φορέσεις παντελόνι, υπάρχουν μερικά fashion tricks που θα σε βοηθήσουν στην πορεία σου προς το τέλειο στυλ. Μπορείς να τα εφαρμόσεις πανεύκολα!

Μην ξεχνάς ότι το παντελόνι είναι passe-partout καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το μόνο που αλλάζει για να μπορέσεις να το φοράς είναι το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένο, όπως velvet τον χειμώνα αλλά λινό το καλοκαίρι.

Κομψή και σέξι το καλοκαίρι: 5 hot τάσεις που πρέπει asap να υιοθετήσεις

Δες στην παρακάτω gallery ποια είναι αυτά.