Κομψή και σέξι το καλοκαίρι: 5 hot τάσεις που πρέπει asap να υιοθετήσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κομψή και σέξι το καλοκαίρι: 5 hot τάσεις που πρέπει asap να υιοθετήσεις

Τα πιο κομψά κορίτσια του πλανήτη τις έχουν ήδη φορέσει. Εσύ ακόμα;

Μετράμε όλες πλέον αντίστροφα για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος όπου θα χαλαρώσουμε, θα βάλουμε τα μαγιό μας και θα «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές. Ανεξάρτητα από το εάν μείνεις στην πόλη ή κάνεις μια σύντομη απόδραση σε κάποιον κοντινό προορισμό, οφείλεις να πάρεις μαζί σου ένα σακ βουαγιάζ γεμάτο με κομψά σύνολα.

Φεύγεις ΣΚ σε νησί; Κάνε κλικ εδώ για να δεις τι πρέπει να πάρεις οπσωδήποτε μαζί σου.

Καλοκαίρι=χρώμα

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα έχουμε ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα των fashion trends που θα κάνουν φέτος χαμό και θα φορεθούν όσο τίποτε άλλο. Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας και σχεδιαστές μας έδωσαν μέσα από τις συλλογές τους να καταλάβουμε ότι το καλοκαίρι του 2021 απαιτεί χρώμα, έντονα prints και πάνω απ'όλα θετική αύρα-διάθεση στις εμφανίσεις μας.

taseis2

@georgiehyatt

https://www.instagram.com/p/CPYLH3bFdCV

Λατρεύεις τα καλοκαιρινά σορτσάκια; Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα ωραιότερα.

Οι τάσεις που θα βλέπεις παντού

Kακά τα ψέματα κορίτσια, τα social media (κυρίως όμως το Instagram) επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε. Οι αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και ιέρειες του #streetstyle δεν σταματούν να μας τροφοδοτούν με θηλυκά, πρωτότυπα looks που σκοπεύουμε εδώ και τώρα να αντιγράψουμε. Μην ξεχνάς να προσαρμόζεις πάντα τις τάσεις επάνω σου και να'σαι βέβαιη πως θα ξεχωρίσεις ;).



Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς υιοθέτησαν τα it girls τα 5 πιο hot trends αυτής της σεζόν για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.