Τοο sexy: 10 ιδέες να φορέσεις με στυλ ένα βραχιόλι στον αστράγαλό σου (και να είσαι too hot)

Sabine Camhi
Τοο sexy: 10 ιδέες να φορέσεις με στυλ ένα βραχιόλι στον αστράγαλό σου (και να είσαι too hot)

H παλιά μας εμμονή είναι και πάλι στο προσκήνιο και θα προσθέσει coolness στο στυλ σου!

Με την αναβίωση των τάσεων της δεκαετίας του '90, τα βραχιόλια που στολίζουν τους αστραγάλους έχουν επιστρέψει στη μόδα και μάλιστα αποτελούν την πιο καυτή τάση του καλοκαιριού.

Λίγη ιστορία…

Αυτή η μόδα μάς έρχεται από την αρχαιότητα! Το στολίδι αυτό ήταν βασικό στοιχείο της εμφάνισης των γυναικών της Αιγύπτου και της Ινδίας, και δήλωνε μάλιστα την ανώτερη κοινωνική τάξη στην οποία άνηκε μια γυναίκα την εποχή των ελληνιστικών αλλά και των ρωμαϊκών χρόνων.

Έξι brands κοσμημάτων που δεν θα μαυρίσουν ποτέ στην παραλία

Το απαραίτητο «συν» στην καλοκαιρινή μας εμφάνιση!

Το βραχιόλι ποδιού μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ: μια χρυσή αλυσίδα για κάτι απλό, ένα βραχιόλι αστραγάλου με κοχύλια για coconut girl αισθητική ή ένα βραχιόλι με πέρλες. Μπορείς επίσης να φορέσεις μαζί 2-3 διαφορετικά βραχιόλια για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό layered look.


https://www.instagram.com/p/CPZ_ljXhRAS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα δώσουν μια μποέμ νότα στους αστραγάλους σου

Stars, όπως η Jennifer Lopez, φοράνε βραχιόλια αστραγάλων εδώ και χρόνια και οίκοι όπως ο Versace έχουν παρουσιάσει αυτήν την τάση στις πασαρέλες καθώς συνειδητοποίησαν την stylish πινελιά που μπορούν να προσθέσουν στα κάτω άκρα των γυναικών.

Για περισσότερη έμπνευση, συνέχισε στην gallery παρακάτω για δεις πώς οι αγαπημένοι μας influencers και celebrities φορούν το πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού. Φόρεσέ το με τα αγαπημένα σου σανδάλια όπως η Rosie Huntington Whiteley, με sneakers, ή με γόβες όπως η Amina Muaddi.