Το νέο trend στα παπούτσια φέρνει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα πόδια σου

Sabine Camhi
Το νέο trend στα παπούτσια φέρνει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα πόδια σου

Αν ψάχνεις να βρεις τα τέλεια παπούτσια γι’ αυτήν την σεζόν, θα τα βρεις παρακάτω!

Τώρα που αποχωριστήκαμε μια και καλή τα ρούχα που φορούσαμε στην καραντίνα και που επιστρέψαμε σε μια νέα πραγματικότητα, είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε προς τα έξω τον πιο αισιόδοξο και χαρούμενο εαυτό μας.

Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Θα αντλήσουμε έμπνευση από το ουράνιο τόξο. Οι ουδέτερες αποχρώσεις μπορεί να είναι οι πιο διαχρονικές και κομψές επιλογές που δεν θα βγουν ποτέ από την μόδα, όμως για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας επέλεξαν να κυκλοφορήσουν παπούτσια με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στη σειρά.



Σκέψου την Carrie Bradshaw και τις iconic μπλε σατέν Manolo Blahnik Hangisi γόβες της, την Dua Lipa με μια ροζ τουαλέτα Versace στην εμφάνισή της στα φετινά Grammys και τέλος την Kylie Jenner με τα γνωστά πράσινα νέον The Attico τακούνια. Ειδικά αν δεν είναι το στυλ σου τα πολλά χρώματα στα ρούχα, αλλά θέλεις να βάλεις λίγο φως στις εμφανίσεις σου, τα παπούτσια είναι ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρεις αυτό.

Fashion Mistakes: 5 συχνά λάθη που κάνεις όταν φοράς high heels


https://www.instagram.com/p/CLDZ0NWHBnf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι όξινες αποχρώσεις, λοιπόν, είναι εδώ για να μείνουν και εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα πιο κομψά κομμάτια, από γνωστά brands, όπως η Amina Muaddi και Nodaleto, έως και από αναδυόμενα ταλέντα που έχουν βγει στα πρωτοσέλιδα. Πέρα από πόντους στυλ, θα δώσουν και ένα μεγάλο boost στη διάθεσή σου!