Όχι μόνο για τον ήλιο! 5 κομψά είδη καπέλων που θα φοράς σε κάθε πρωινή σου βόλτα

Sabine Camhi
Όχι μόνο για τον ήλιο! 5 κομψά είδη καπέλων που θα φοράς σε κάθε πρωινή σου βόλτα

Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε coolness-ρετρό-διαχρονικότητα.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι αρκετά ζεστό. Γι’ αυτό, όταν βγαίνουμε έξω, τα καπέλα είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ όταν πρόκειται να προστατέψεις τον εαυτό σου και τα μαλλιά σου από τον καύσωνα και την υγρασία. Τα καπέλα - όταν φορεθούν σωστά - είναι ένα πολύ κομψό και κουλ αξεσουάρ. Και αυτό μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αν ψάξεις στο Instagram για #fashioninspo. Θα βρεις όλα τα πιο stylish κορίτσια να φοράνε αυτό το It αξεσουάρ.



Τα κοπέλα δεν φοριούνται μόνο τη μέρα

Το να καταλάβεις ποιο καπέλο πρέπει να φορέσεις, πού και πότε, και με ποιο σύνολο είναι αρκετά δύσκολο χωρίς την επιπλέον πίεση για το αν το συγκεκριμένο στυλ του καπέλου είναι it-item ή αν δεν είναι πλέον στην μόδα. Επίσης, αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου πολλές καλές και στυλάτες επιλογές, μπορείς να τις φορέσεις όλη την μέρα (και όλο το βράδυ).

Τέσσερα αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι



Για να διευκολύνουμε τα πράγματα, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο κομψά καπέλα της σεζόν. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να ανακαλύψεις ποια είναι αυτά και πώς να τα φορέσεις για να δώσεις νέα πνοή στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Σιγουρέψου απλώς πως το στυλ που επιλέξεις συμβαδίζει με την ενδυματολογική σου ταυτότητα.