Το εξώπλατο φόρεμα είναι το must item της σεζόν! Έτσι θα το συνδυάσεις για να είσαι κομψή

Sabine Camhi
Το εξώπλατο φόρεμα είναι το must item της σεζόν! Έτσι θα το συνδυάσεις για να είσαι κομψή

Η πλάτη αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο σέξι σημεία της εμφάνισης.

Επαγγελματική υποχρέωση το μεσημέρι, party το βράδυ – τα εξώπλατα φορέματα μπορεί να είναι το πιο αναπάντεχο comeback κομμάτι για το καλοκαίρι του 2021. Συνήθως, αυτά τα φορέματα φοριόντουσαν μόνο στο κόκκινο χαλί, αλλά φέτος, αυτό είναι ένα από τα κομμάτια που θα ορίσουν το μετά-πανδημικό «hot girl summer».



Οι διάφορες εκδοχές στην αγορά:

Από τον οίκο Givenchy έως και τον Simon Miller, οι επιλογές για ένα εξώπλατο φόρεμα είναι αμέτρητες, όσο και οι τρόποι για να το φορέσεις. Αν θες μια κομψή εκδοχή, επίλεξε φορέματα που είναι τελείως κλειστά μπροστά και έχουν μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Μπορείς να επιλέξεις επίσης φορέματα στα οποία η πλάτη στολίζεται με λεπτομέρειες, όπως φιόγκους και λεπτά straps.

Οδηγός Αγοράς: 10 mules για να είσαι ultra chic και αυτό το καλοκαίρι

Πώς να τα φορέσεις;

Για μια διαχρονική εμφάνιση το βράδυ, φόρεσέ το με μια statement τσάντα και εντυπωσιακά τακούνια, ενώ, για μέσα στην ημέρα, φόρεσέ το πάνω από ένα μπικίνι με σανδάλια και γυαλιά ηλίου.

Fashion Mistakes: 5 λάθη που κάνεις όταν φοράς σανδάλια


https://www.instagram.com/p/CPlPhV8Fg-x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Mπορεί να χρειαστείς ένα πολυμορφικό σουτιέν που είτε κουμπώνει χαμηλά, είτε ψηλά στο λαιμό. Αλλιώς, δοκίμασε τα ενσωματωμένα εσωτερικά cups. Επίσης, τα μακριά σκουλαρίκια θεωρούνται το ιδανικό ταίρι για να αναδείξεις την εντυπωσιακή πλάτη του φορέματός σου.



Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να συνεχίσεις στην gallery παρακάτω για να δεις πως τα It girls του Instagram υιοθέτησαν αυτήν την τάση. Επιπλέον, αν αυτές οι φωτογραφίες σε εμπνεύσουν να προσθέσεις το εξώπλατο φόρεμα και στην δικιά σου γκαρνταρόμπα, θα βρεις διάφορες στυλάτες επιλογές που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα. Είσαι έτοιμη γι’ αυτό που έρχεται;