Πέφτει το στράπλες; 3 tips για να μην το σηκώνεις συνέχεια

Νατάσσα Σχοινά
Πέφτει το στράπλες; 3 tips για να μην το σηκώνεις συνέχεια

Ναι, είναι πολύ εκνευριστικό, αλλά υπάρχει λύση!

Το στράπλες είναι ένα σχέδιο στα ρούχα που φοριέται πολύ το καλοκαίρι. Επιτρέπει στο πάνω μέρος του σώματος να αναπνεύσει και, ναι, είναι πολύ σέξι. Ουσιαστικά, αναδεικνύεται η περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ, δίνοντας περισσότερο χώρο σε matching με κοσμήματα.

Στράπλες μπορεί να είναι τόσο το μπλουζάκι με το οποίο θα συνδυάσεις τη φούστα σου, όσο και το αγαπημένο σου φόρεμα. Εκείνο το floral που φυλάς κάθε χρόνο στην ντουλάπα για την εποχή του καλοκαιριού. Για να νιώθεις άνετη και στυλάτη.

Ψάχνεις τι να φορέσεις για το φαγητό μετά την παραλία; Συνδύασε το μαγιό με loose pants



Το μεγάλο πρόβλημα των στράπλες

Αυτό το είδος ντεκολτέ, όμως, ξέρεις ότι έρχεται με μία πολύ συγκεκριμένη δυσκολία. Ενίοτε δε στέκεται στη θέση του, πέφτει και αναγκάζεσαι να το σηκώνεις συνέχεια για να μην έχεις «ατυχήματα».

«Φεγγίζει» η φούστα; 2 λύσεις που θα σε σώσουν

Αυτό ούτε πρακτικό το λες ούτε και πολύ βολικό. Δεν μπορείς να απολαύσεις την έξοδό σου. Το μυαλό σου είναι διαρκώς στο ρούχο και, στο τέλος της ημέρας, αυτό φαίνεται και στους γύρω σου.

Τα 3 tips που θα δώσουν τη λύση

Επειδή η κατάσταση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχιστεί, στην παρακάτω gallery σε περιμένουν 3 tips για να κάνεις το στράπλες σου να μην πέφτει.