Curvy Style: Ταινία στο σπίτι με την παρέα; 8 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι

Sabine Camhi
Curvy Style: Ταινία στο σπίτι με την παρέα; 8 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι

Σορτσάκι, μπλουζάκι και έτοιμη για τη βραδιά με τις φίλες σου!

Τώρα που το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και οι 30 βαθμοί γίνονται μόνιμο φαινόμενο, είναι πολύ πιθανό πως φοράς μόνο ορισμένα κομμάτια (αεράτα φορέματα, λινά μπλουζάκια, και άνετα, cute σορτσάκια). Ωστόσο, κάθε ρούχο έρχεται και με τις δυσκολίες του. Για παράδειγμα, ένα σορτσάκι κυκλοφορεί σε πολλά σχέδια, κοψίματα και υφάσματα και το κάθε ένα από αυτά ανταποκρίνεται σε διαφορετικές περιστάσεις και απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Μην το βάλεις κάτω, όμως. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικά tips & tricks που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο σορτσάκι για μια casual περίσταση, όπως μία movie night aka βραδιά ταινίας στο σπίτι με την παρέα σου.



Αέρινα VS Εφαρμοστά σορτσάκια

Τα αέρινα σορτσάκια μία safe επιλογή για δύο πολύ βασικούς λόγους: τη ζέστη και την άνεση. Ποια θέλει να δυσφορεί για οτιδήποτε από τα δύο, όταν απλά θέλει να απολαύσει όμορφα και ξέγνοιαστα την ταινία με τις φίλες της;

Φυσικά, μπορείς να φορέσεις και πιο εφαρμοστά στυλ, όπως biker shorts, και μία oversized μπλούζα ολοκληρώνει ιδανικά το σύνολο -ένα στυλ που είναι στη μόδα το τελευταίο διάστημα-.

Hot date; 5 fashion συνδυασμοί με το σορτσάκι σου για να εντυπωσιάσεις

Τα ψηλοκάβαλα σορτς έχουν πολλά θετικά

Όχι μόνο δίνουν έμφαση στην μέση σου, αλλά κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται και πιο ψηλά.



Επίλεξε ελαστικά σορτσάκια

Τα ελαστικά σορτς τείνουν να εφαρμόζουν καλύτερα γύρω από τη μέση, τους γοφούς και τους μηρούς. Έτσι, και το ρούχο αγκαλιάζει το σώμα και εσύ νιώθεις πιο άνετη.

Επίλεξε παντελόνες

Οι παντελόνες είναι ένα διαχρονικό bottom της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Δίνουν μία πολύ κομψή αίσθηση στις εμφανίσεις σου και αφήνουν το δέρμα σου να αναπνεύσει, κάτι που αποτελεί Νο1 προτεραιότητα για τις ζεστές, σχεδόν ανυπόφορες ημέρες του καλοκαιριού.