6 fashion trends που καθορίζουν το καλοκαίρι μας και είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα

Sabine Camhi
6 fashion trends που καθορίζουν το καλοκαίρι μας και είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα

Πώς θα ντυθούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2021;

Το καλοκαίρι του 2021 έχει ορισμένες ευέλικτες τάσεις που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των αγορών μας, αφού μπορούμε εύκολα να τα εντάξουμε στο καθημερινό μας στυλ. Επίσης, σε αυτές τις τάσεις είναι ξεκάθαρη η διάθεσή μας για εμφανίσεις που θα προσφέρουν χαρά. Μετά από τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε όλη, το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε καλά στα ελληνικά νησιά με δροσερά cocktail στο χέρι, ξέφρενα ξενύχτια και να πειραματιστούμε με το ντύσιμό μας.

Τα κομμάτια που θα αγοράσουμε φέτος συμπεριλαμβάνουν τις mini φούστες, τα parachute φορέματα που ξεχώρισαν για την φαρδιά, άνετη γραμμή τους, και την ευελιξία τους, και τα παντελόνια cargo με τσέπες ιδανικά συνδυασμένα με crop tops, tops με λαιμόκοψη halter και μπλούζες polo.



Όσον αφορά τα αξεσουάρ, λατρεύουμε τα μεταξωτά μαντήλια πουέχουν γίνει το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού που προσδίδουν μια αβίαστη και αέρινη γοητεία προστατεύοντας από τον ήλιο, οπότε δεν γίνεται να μην τα συμπεριλάβουμε στην λίστα με τις top τάσεις αυτής της σεζόν.

8 fashionable τρόποι να αξιοποιήσεις ένα μεταξωτό μαντήλι μέσα στο καλοκαίρι



Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να δεις ποια είναι τα κομμάτια που μας καλούν να χαθούμε στην μαγεία του καλοκαιριού. Με αυτές τις τάσεις θα είσαι σε κάθε έξοδο σου καλοντυμένη και στυλάτη.