Τα γυναικεία boxer shorts είναι το summer essential που δεν περιμέναμε - Δες γιατί

Sabine Camhi
Τα γυναικεία boxer shorts είναι το summer essential που δεν περιμέναμε - Δες γιατί

Εμπνευσμένα από την αντρική μόδα, αποτελούν σήμερα το πιο hot item του καλοκαιριού.

Το «borrowed from the boys» concept ενέπνευσε πριν από αρκετά χρόνια τους σχεδιαστές και τα μεγάλα brands με αποτέλεσμα τα jeans και τα πουκάμισα που φορούσαμε να είχαν εμφανείς επιρροές. Όπως φαίνεται φέτος, το συγκεκριμένο στυλ μεταπηδά στα εσώρουχά μας και έρχεται για να μείνει.



Τα γυναικεία boxer shorts θα τα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι. Εκδοχές που έχουν δημιουργηθεί σε γυναικεία μεγέθη και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μας κολακεύουν και να ταιριάζουν καλύτερα στο γυναικείο σώμα, γίνονται γρήγορα απαραίτητες στην γκαρνταρόμπα μας.

Το πιστεύεις; Αυτά τα εσώρουχα που θεωρούνταν κάποτε συντηρητικά και πολύ «γιαγιαδίστικα» τώρα έχουν επιστρέψει δυναμικά. Άλλωστε, ένα πράγμα που μας έμαθε η καραντίνα είναι πως η άνεση και η υγιεινή της γυναίκας πρέπει να είναι η no1προτεραιότητα μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν πιο πρακτικά εσώρουχα από αυτά. Επίσης, όσο σέξι και να είναι τα strings και τα thongs, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την υγιεινή μας καθώς δεν καλύπτουν σωστά την ευαίσθητη περιοχή.

Boxer Briefs: Η τάση στα εσώρουχα που «γέννησε» η καραντίνα, ήρθε για να μείνει

Απλά σκέψου: Πόσες γυναίκες που ξέρεις έχουν «δανειστεί» ένα μποξεράκι από το αγόρι ή τον αδελφό τους; Εγώ σίγουρα πάντως είμαι μία από αυτές. Τα πολύ πρακτικά boxer shorts είναι φτιαγμένα από υφάσματα που μπορούν και αναπνέουν, και μπορούν εύκολα να φορεθούν 24 ώρες το 24ωρο από το κρεβάτι, στον δρόμο, ή ακόμα και στην παραλία.



Τα περισσότερα boxers έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους: μια ελαστική μέση, πολλά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και ένα παγκοσμίως αγαπητό κόψιμο – το κοντό, αλλά με σημαντική κάλυψη.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις πόσες influencers στο Instagram έχουν υιοθετήσει αυτό το στυλ εσωρούχων. Αν ψάχνεις μια πιο ελεύθερη προσέγγιση στο στυλ σου, αυτό το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις και αυτά τα boxers ο ιδανικός τρόπος.