Curvy Style: 5 στυλιστικές συμβουλές για να φορέσεις το αγαπημένο σου summer top

Sabine Camhi
Curvy Style: 5 στυλιστικές συμβουλές για να φορέσεις το αγαπημένο σου summer top

Κομψές και cool ιδέες για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου summer tops το καλοκαίρι;

Προφανώς, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι, αλλά ήρθε η ώρα να δεις μερικούς που θα απογειώσουν το στυλ σου, όπως κάτω από ένα oversize μπλέιζερ, ως μέρος ενός matching set, πάνω από ένα ψηλοκάβαλο τζιν και η λίστα συνεχίζεται. Το να ξέρεις να επιλέξεις κάθε top είναι πολύ σημαντικό για μία κομψή σιλουέτα. Για καλή σου τύχη, εμείς είμαστε εδώ για να σου μάθουμε τα σωστά styling tricks για να λάμψεις το καλοκαίρι, όποιος και να είναι ο προορισμός σου.



Tip#1 Τα ψηλοκάβαλα bottoms είναι ο καλύτερός σου φίλος

Οι ψηλοκάβαλες φούστες, τα παντελόνια, και τα σορτσάκια είναι ο καλύτερος φίλος ολονών όταν πρόκειται να συνδυάσεις το αγαπημένο σου καλοκαιρινό μπλουζάκι.

10 σορτς-φούστες για να είσαι στυλάτη τις ημέρες του καύσωνα

Tip#2 Διάλεξε το σωστό ύφασμα

Επίλεξε ελαστικά υφάσματα. Μερικές ιδανικές επιλογές είναι το μετάξι, το σατέν, το σπάντεξ, το βαμβάκι, και το ελαστικό κρεπ.

Ιδρώνεις εύκολα (ή πολύ); 5 υφάσματα ρούχων που θα σε σώσουν

Tip#3 Φόρεσε co-ords

Τα co-ords είναι ένα outfit που έχουμε λατρέψει τον περασμένο χρόνο, αλλά, αν δεν ξέρεις πως να το υποστηρίξεις, θα είναι σαν να φοράς πιτζάμες. Γι’ αυτό, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι show-stopping σανδάλια και είσαι πανέτοιμη!

Tip#4 Υιοθέτησε το color blocking trend

Επίλεξε 2-3 χρώματα που συνδυάζονται ωραία μεταξύ τους. Σου προτείνουμε να συνδυάσεις πιο σκούρα με πιο ζωντανά και φωτεινά χρώματα. Επίσης, πολύ έντονες και πολύ απαλές αποχρώσεις δεν ταιριάζουν ποτέ μεταξύ τους. Συνεπώς, σκέψου το πολύ καλά πριν συνδυάσεις ένα πολύ έντονο top με ένα παστέλ παντελόνι ή μια φούστα.



Tip#5 Επίλεξε τη σωστή λαιμόκοψη

Αν έχεις ανοιχτή πλάτη, για παράδειγμα, τα tops με ασύμμετρη λαιμόκοψη αποτελούν ιδανική επιλογή. Επιπλέον, οι στράπλες μπλούζες και οι μπλούζες με στρογγυλή λαιμόκοψη είναι ιδανικές για όλα τα σωματότυπα.

Τώρα που έμαθες τα καλύτερά μας tips, είσαι έτοιμη να φοράς non-stop το αγαπημένο σου summer top; Συνέχισε παρακάτω για να πάρεις έμπνευση από τα σύνολα που δεις!