Το πιο δημοφιλές μαγιό του φετινού καλοκαιριού έχει το αγαπημένο σου animal print

Sabine Camhi
Το πιο δημοφιλές μαγιό του φετινού καλοκαιριού έχει το αγαπημένο σου animal print

Λέμε «ναι» στα μπικίνι με animal prints.

Την Τρίτη, το Lyst κυκλοφόρησε την ανάλυσή του για το δεύτερο τρίμηνο του 2021, η οποία βασίζεται στις αγοραστικές συνήθειες περισσότερων από 150 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η ανάλυση αυτή βρήκε πως ένα από τα πιο trendy κομμάτια αυτής της σεζόν είναι το ζεβρέ ασπρόμαυρο μαγιό της Dua Lipa από το brand The Attico. Το μπικίνι με animal-print, το οποίο φόρεσε η τραγουδίστρια ως τοπ με ένα καουμπόικο καπέλο και ένα παντελόνι στο μουσικό της βίντεο για το τραγούδι «Love Again», ήταν το έκτο στη λίστα των 10 πιο trendy κομματιών για τις γυναίκες, κάνοντας το, το πιο περιζήτητο μαγιό του καλοκαιριού.

H Dua Lipa... δαμάζει τον ταύρο στο music video του «Love Again»!



Σύμφωνα με το Lyst, μετά την κυκλοφορία του «Love Again» τον Ιούνιο, τον ίδιο μήνα, η Hailey Bieber φωτογραφήθηκε με το ίδιο μαγιό αλλά με χαμηλή στρογγυλή λαιμόκοψη και οι αναζητήσεις για «ζεβρέ μπικίνι» αυξήθηκαν κατά 224%.


https://www.instagram.com/p/CQtqwiYpcew

«Παρατηρήσαμε μια αύξηση κατά 192% στις αναζητήσεις για μαγιό στο δεύτερο τρίμηνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020» εξήγησε το Lyst. Αυτό εξηγεί γιατί το Le Bob bucket hat του οίκου Jacquemus ήταν τρίτο στην λίστα του Lyst. Εν τω μεταξύ, τα καουτσούκ σανδάλια του οίκου Gucci ήταν 7α και το ολόσωμο Trésor De La Mer μαγιό του οίκου Versace ήταν 8ο στην λίστα.

Αν θες να γίνεις και εσύ η απόλυτη μούσα του «hot cowgirl summer» πρόσθεσε το animal print και στη swimwear γκαρνταρόμπα σου.

Έχουμε μερικές επιλογές τόσο σε ζεβρέ όσο και σε τιγρέ print στην gallery παρακάτω που είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψεις.