6 τρόποι να φορέσεις το tie-front top και να λάμψεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού

Sabine Camhi
6 τρόποι να φορέσεις το tie-front top και να λάμψεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού

Ταξίδεψε στα 70s με αυτό το κομψό μπλουζάκι!

Οι καλύτερες καλοκαιρινές τάσεις είναι εκείνες που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς: αναδεικνύουν την trendy πλευρά σου ενώ σε κρατούν συγχρόνως δροσερή και άνετη! Τα κορίτσια της μόδας ξέρουν πως τα tie-front tops, δηλαδή οι μπλούζες που δένουν με κόμπο, είναι must αυτήν την σεζόν. Ενώ οι εξώπλατες μπλούζες ήταν οι πιο δημοφιλείς τα τελευταία καλοκαίρια, τώρα η προσοχή μας έχει μεταφερθεί στο μπροστινό τους μέρος.

Μάθε πώς να συνδυάζεις τα παντελόνια με τα τοπ σου για δημιουργήσεις super cool καλοκαιρινά looks

Τα tie-front tops μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και τα πιο casual outfits. Προσφέρουν επίσης την ευκαιρία να πειραματιστείς με συνδυασμούς ρούχων που ίσως δεν θα δοκίμαζες διαφορετικά. Μπορείς να παίξεις με το layering: φόρεσε, για παράδειγμα, ένα χαριτωμένο bralette ή ένα bikini top μέσα από το top σου για να δώσεις μια πινελιά χρώματος στο σύνολό σου. Διαφορετικά, αν δεν θες να φαίνεται το σουτιέν σου όσο το φοράς, η γνωστή influencer Valeria Lipovetsky, μοιράστηκε ένα κολπάκι που κάνει η ίδια, το οποίο μπορείς να δεις στο βίντεο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CCmAC9hjx7n

Στην gallery, πέντε κομψά Instagram looks αποδεικνύουν γιατί η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται αυτό το κομψό, θηλυκό και στυλάτο style μπλούζας. Φυσικά, αν δεν έχεις αυτή την μπλούζα στην γκαρνταρόμπα σου, μπορείς να υιοθετήσεις αυτήν την τάση πολύ εύκολα, απλά δένοντας ένα πουκάμισό σου κόμπο.

Main photo creds: maisoncleo