Ιδρώνεις πολύ; 5 fashion hacks που θα σε σώσουν στον καύσωνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ιδρώνεις πολύ; 5 fashion hacks που θα σε σώσουν στον καύσωνα

Κι όμως το να επιλέγεις μαύρα ρούχα είναι μία λύση ενάντια στον ιδρώτα.

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά ωστόσο το κύμα καύσωνα δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Αν είσαι ακόμη στην πρωτεύουσα όπως εγώ, έχεις νιώσει για τα καλά τι σημαίνει ζέστη. Η αλήθεια είναι πως η εύρεση του καθημερινού look για το γραφείο ενώ έξω το θερμόμετρο δείχνει 40 βαθμούς, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα.

Ολόσωμα σορτς, αέρινα φορέματα, παντελόνες και κομψά σορτσάκια αποτελούν τις κυριότερες ενδυματολογικές μας επιλογές αυτή την περίοδο που ψάχνουμε απεγνωσμένα τρόπους για να δροσιστούμε. Την ίδια ώρα η έντονη εφίδρωση είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού. Πόσες φορές έχεις νιώσει να κάνεις μπάνιο στον ιδρώτα φορώντας το αγαπημένο σου outfit; Στοιχηματίζω πολλές!

5 τολμηρά μυστικά για να απογειώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Με ένα κλικ εδώ θα τα ανακαλύψεις όλα.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου όλα τα fashion hacks που θα σε απαλλάξουν από τον ενοχλητικό και συχνά αντιαισθητικό ιδρώτα που αποτυπώνεται στα ρούχα σου.

5 fashion μυστικά που θα σε σώσουν τις καυτές ημέρες

1) Επένδυσε σε ένα αντιιδρωτικό φανελάκι

Ξέρω πως το τελευταίο πράγμα που θες είναι να φοράς ένα ακόμη item μέσα από τα ρούχα σου, ωστόσο μη βιαστείς να κρίνεις. Τα φανελάκια απορροφούν τον ιδρώτα και συγκρατούν τυχόν λεκέδες από εφίδρωση ή αποσμητικό.

2) Δοκίμασε τα ειδικά αντιιδρωτικά αυτοκόλλητα και pads

Διατίθενται στα φαρμακεία, είναι αρκετά οικονομικά και χρηστικά. Τοποθετούνται στο κάτω μέρος του φορέματος, της φανέλας, της μπλούζας ή του πουκαμίσου σου. Εξασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχει υγρασία, λεκέδες ή οσμές που φτάνουν στα ρούχα σας.

3) Επίλεξε σκουρόχρωμα ρούχα

Ναι, κι όμως! Οι κίτρινοι λεκέδες στην περιοχή της μασχάλης προκαλούνται από ένα μείγμα του ιδρώτα σου και των χημικών συστατικών του αποσμητικού. Ο καλύτερος τρόπος να τους κρύψεις είναι επιλέγοντας σκουρόχρωμα άερινα ρούχα σε μαύρο, σκούρο μπλε κ.ά.

4) Πες ναι στα ρούχα που διαθέτουν άνοιγμα στο πλάι

Τα cut out ρούχα είναι super hot τάση φέτος. Επένδυσε σε κομμάτια που διαθέτουν άνοιγμα στο πλάι ώστε να επιτρέψεις στην περιοχή της μασχάλης να αερίζεται.

5) Προτίμησε λινά και βαμβακερά ρούχα

Είναι αναμφίβολα οι καλύτερες επιλογές υφάσματος αφού βοηθούν στην απορρόφηση της υγρασίας και διατηρούν το σώμα σου δροσερό.

Τα πιο στυλάτα flip-flops που θα φοράς στις διακοπές και τον καύσωνα. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.



Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid

Τα λινά φορέματα είναι αγαπημένη καλοκαιρινή επιλογή γι'αυτό στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα.