Wedges: Οι πλατφόρμες έχουν επιστρέψει και γίνονται τα αγαπημένα σου ψηλά αλλά άνετα παπούτσια

Sabine Camhi
Wedges: Οι πλατφόρμες έχουν επιστρέψει και γίνονται τα αγαπημένα σου ψηλά αλλά άνετα παπούτσια

Αυτό είναι το στυλ που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες.

 

Οι πλατφόρμες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1936 από τον σχεδιαστή Salvatore Ferragamo. Αλλά η νέα εκδοχή το 2021 απέχει πολύ από τα παλαιότερα στυλ με σχοινί και φελλό που θεωρούνταν στάνταρ. Μάλιστα, τα ανερχόμενα labels κυκλοφορούν πλατφόρμες σε πολλά διαφορετικά στυλ που θα παραμείνουν trend για πολλούς μήνες ακόμα. Και με τη σειρά τους, τα κορίτσια της μόδας μάς δείχνουν στο Instagram πώς φοράνε τα wedges με τον πιο chic τρόπο.

Οδηγός Αγοράς: 11 άνετες πλατφόρμες για εσένα που θες ψηλά παπούτσια αλλά όχι high heels

Πώς και επέστρεψαν;

Η επιστροφή αυτού του παπουτσιού μπορεί να εξηγηθεί λόγω της στροφής προς πιο άνετες επιλογές ντυσίματος εν μέσω της πανδημίας. Μετά από έναν χρόνο φορώντας φόρμες και sneakers, είναι λογικό πως τα περισσότερα κορίτσια δε θέλουν να θυσιάσουν την άνεση, οπότε οι πλατφόρμες είναι ένα πιο διαχειρίσιμο τακούνι.



Τα τελευταία χρόνια είχες πιθανότατα συνηθίσει να βλέπεις μόνο μερικές μπεζ εσπαντρίγιες τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν είσαι όμως ενημερωμένη με τις τάσεις στα social media, τότε πιθανότητα έχεις παρατηρήσει πως πολλά girl-favorite brands, όπως Amina Muaddi, Staud, By Far και Cult Gaia, που έβαλαν τη δική τους δημιουργική πινελιά στα wedges. Γι΄ αυτό έχεις πλέον πολλές επιλογές.

Οπότε, αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ αυτήν την τάση, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να βρεις επτά influencer-approved τρόπους να φορέσεις αυτό το παπούτσι.