Οδηγός Αγοράς: 11 άνετες πλατφόρμες για εσένα που θες ψηλά παπούτσια αλλά όχι high heels

Νατάσσα Σχοινά
Οδηγός Αγοράς: 11 άνετες πλατφόρμες για εσένα που θες ψηλά παπούτσια αλλά όχι high heels

Ψηλές και ιδανικές για τη βραδινή έξοδο, αλλά πιο άνετες από high heels.

Οι γυναίκες λατρεύουν τα ψηλά παπούτσια. Θέλουν να δείχνουν ψηλές, να αναδεικνύουν τα ρούχα που φοράνε και να εντυπωσιάζουν τους γνωστούς και τους περαστικούς με τους οποίους θα έρθουν σε επαφή.

Ψηλά παπούτσια αλλά άνετα

Εγώ δε θα αφαιρέσω τον εαυτό μου από τη συγκεκριμένη κατηγορία, με μία διαφορά. Θέλω όλα τα παραπάνω να συνοδεύονται από άνεση. Να φοράω τα παπούτσια και να νιώθω καλά μέσα σε αυτά. Όχι μόνο για το στυλ που με βοηθούν να δημιουργήσω, αλλά και για την ευκολία με την οποία μού επιτρέπουν να περπατάω.



7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Γι’ αυτό και οι πλατφόρμες αποτελούν αδυναμία μου. Η ομοιόμορφα ανυψωμένη τους βάση με κάνει να νιώθω safe. Είτε περπατάω σε έναν δρόμο της Αθήνας είτε σε ένα μονοπατάκι σε νησί.




Δεν έχω να ανησυχώ μήπως το τακούνι σφηνώσει σε κάποιο ανισόπεδο σημείο του εδάφους. Αντ’ αυτού, απλώς απολαμβάνω την αναβάθμιση του στυλ και την ψηλή κορμοστασιά που προσφέρουν.

Η καθημερινή εκδοχή των high heels

Άσε που πάνε εξίσου με φορέματα και παντελόνια και είναι πιο εύκολο να τις φορέσω ακόμα κι αν ξυπνήσω με την όρεξη ψηλού παπουτσιού το πρωί. Δε «χτυπάνε» ως κάτι το παράταιρο. Είναι κατά κάποιον τρόπο η καθημερινή εκδοχή των high heels.

Mom Jeans: Πώς θα τα φορέσεις το καλοκαίρι χωρίς να «σκάσεις» από τη ζέστη

Επειδή δε γίνεται να μπαίνεις στο κλίμα και να μην ικανοποιείται η επιθυμία σου να αποκτήσεις ένα ζευγάρι, δες τις φανταστικές πλατφόρμες που βρίσκονται στην παρακάτω gallery.