Kimono: H καλοκαιρινή τάση που μπορείς να φοράς και το φθινόπωρο (+8 για εσένα)

Sabine Camhi
Kimono: H καλοκαιρινή τάση που μπορείς να φοράς και το φθινόπωρο (+8 για εσένα)

Αυτό το ρούχο ιαπωνικής προέλευσης θα αναβαθμίσει το στυλ σου με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!

Έχει οριστεί ως το καλοκαιρινό σακάκι, αλλά στην πραγματικότητα, το κιμονό έχει γίνει τόσο βασικό μέρος της γκαρνταρόμπας μας που θα μπορούσε να αντικαταστήσει ακόμα και ένα τζιν ή ένα δερμάτινο τζάκετ. Αυτό το κομμάτι αρέσει ιδιαίτερα στους λάτρεις των oversized ρούχων, οι οποίοι φοράνε το κιμονό για να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος σε ένα φθινοπωρινό σύνολο με σκούρες αποχρώσεις. Από τα πρωινά outfits μέχρι τις βραδινές επίσημες εμφανίσεις σου, μπορείς να το ενσωματώσεις και εσύ πολύ εύκολα στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

For Asian Lovers: Τα kimonos είναι η ethnic αναφορά που χρειάζεσαι στο στυλ σου

Πώς να φορέσεις σε total look την τάση

Μπορεί όπως και εγώ να προσπαθείς εδώ και καιρό να βρεις τρόπους να φορέσεις το αγαπημένο σου κιμονό και τους κρύους μήνες του χρόνου και να παραμείνεις ζεστή. Το κλειδί για να το καταφέρεις αυτό είναι το layering. Τα κιμονό για την ακρίβεια είναι ιδανικά φορεμένα πάνω από άλλα ρούχα… Μου αρέσει ιδιαίτερα να το συνδυάζω με graphic t-shirts (φροντίζω τα χρώματα στην μπλούζα να ταιριάζουν με τα χρώματα στο κιμονό).



Μου αρέσει επίσης πολύ να συνδυάζω ένα maxi κιμονό με τζιν - τύπου boyfriend ή ένα στενό. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι μποτάκια και μια καμπαρντίνα στο σύνολό σου και είσαι έτοιμη για τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες. Φυσικά, μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα - απλά το δένεις σταυρωτά και τυλίγεις τη ζώνη του γύρω από τη μέση σου.

Αν, λοιπόν, σου αρέσουν και εσένα πολύ τα κιμονό και θες έμπνευση για να τα φορέσεις τους μήνες που ακολουθούν, συνέχισε παρακάτω για να βρεις 8 υπέροχες επιλογές αγοράς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Imaxtree (Dolce & Gabbana Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021)